Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Son çalışmam: Kırmızı Başlıklı Kız.

zgrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Acaba bu çizimi yapana kadar ne kadar zaman harcadınız ? Ben bu çalışmayı süper güzel buldum.. Ben de bu tip çalışmalar yapmak isterim ama ben daha çok illustratoru kullanıyorum ve de vektörel oluyor. Yani sizinki gibi deil.. Acaba siz hangi programı kullanıyorsunuz ? photoshop vs? İllustratorde bunun olmayacağını tahmin ediyorum. Çünkü bu resimde çok çeşiit renk var..

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Çok güzel çalışma ellerinize sağlık. Fakat biraz büyümüş sanırım kırmızı başlıklı kız genç kız olmuş :)

burak kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.buka-limon.deviantart.com
Acaba bu çizimi yapana kadar ne kadar zaman harcadınız ? Ben bu çalışmayı süper güzel buldum.. Ben de bu tip çalışmalar yapmak isterim ama ben daha çok illustratoru kullanıyorum ve de vektörel oluyor. Yani sizinki gibi deil.. Acaba siz hangi programı kullanıyorsunuz ? photoshop vs? İllustratorde bunun olmayacağını tahmin ediyorum. Çünkü bu resimde çok çeşiit renk var..

Başlangıç Corel Painter 9, kalanı Photoshop Cs 2 , toplam 40-50 saat civarı. Tüm yorumlar için herkese teşekkürler. :)

zgrcn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Başlangıç Corel Painter 9, kalanı Photoshop Cs 2 , toplam 40-50 saat civarı. Tüm yorumlar için herkese teşekkürler. :)

Teşekkür ederim yakın zamanda şu Corel programını da indiriceim 40-50 saatte çok iyi bence, çok hızlı çalışma..

zazi7337

🌱Yeni Üye🌱
Güzel olmuş ....elinize sağlık ama kızın yürüdüğü yol olmamış...ayrıca sağdaki ağacı daha yakından gösterseydiniz ayrıntılarını ve üzerindeki baykuşu daha net görüp resmin içine daha iyi girebilirdik diye düşünüyorum...çünkü kız 5 metre yürüdükten sonra orman biticekmiş gibi duruyor.

goksel97

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vayy gerçekten çok hoş kitap basanlar filan görse kitaba koyarlar..

Graphid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çizgi filmden kopup gelmiş... bir de hareketlense süper olur.. Çok güzel çalışma.. Tebrikler