hknmbn
🌟Usta Tasarımcı🌟
logoda bir sünme oldu farkındayım afiş calısması oldugu icin sade ve dikkat cekıcı birsey olsun istedim yorumlarınız ıcın sagolun
sen şimdi diyon kı resmi sil tekrar yap ama tesekkur ederim zaman ayırıp düşüncelerini paylaştıgın icin
---w610i yaz bakalım ne cıkacak.INDESIGN eger bılıyorsan dergi gazete yazıları ıcın yapılmıs olan bır programdır bızden bu programda yapmamızı ıstedıler bızde yaptık cünkü bu programın egıtımı alıyorum onun ıcın ...-----
herkezin yorumları ıcın tesekkur ediyorum.Başlıkda yazdıgım gibi indesign da yapmıs oldugum bır calısmadır sebebınıde yazdım daha once yukarıdada vardır ındesıgn ps de olan ozellıkler olmadıgı ıcın bazı konularda eksiklikler oldu
gelelim logoya sündürmeye.Oldu cunku oyle olması gerekıyordu bende bılıyorum logo bır resmın ana unsuru oldugunu ama dedıgım gıbı ındesıgn de oluyor sunme ps de olmus olsaydı bu calısmalar gercekden hak verırdım yorumlarınıza ......
___________sovunmam budur________________
tekrar teşekkür ediyorum saygılar...
Yorumlara Açık Değilsen Neden Paylaşma İhtiyacı Hissettin Meraktayım. Bu Sitede Konuları İncelemeye Girdiğimde Güzel Çalışmaların Yanında Yapılan Eleştirilere veya Fikirlere Karşı - Doğru, Farkedememişim- - Sağolun Daha iyisi İçin Uğrasıcam - Gibi Yorumların da Yeri Oldugunu Düşünüyorum. Netice İtibariyle Herkesin Gözünden Kaçan Görsel Bozukluklar Olabilir Ama Yaptığın Diğer Çalışmalardaki Yorumların da Bu Yukardaki " alıntı" lar Gibi. Sen Bu Şekilde Düşünüp Kararını Vermişsen ve Yorumlar Seni İlgilendirmiyosa Çalışmalarını CG (Computer Graphic) Artistlerinin Bulunduğu Sitelerde Paylaşabilirsin. İnsanlar Kendi Meslekleri Olduğu için Yanlış Yollara Sapıp Senin İçin ve Bi Yerde de Bu Sanatın Gidişatının Bozulmaması İçin Zaman Ayırıp Yorum Yapıyor.İsteğim Ya Paylaşma Ya da Yorumları Dikkate Al Lütfen.
Başarılar Dilerim.