Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağol teşekkür ederim efoja :smile: ama ben bu çalışma yaparken şunu farkettim istedikten sonra yapılmayacak bişey yok yalnız birascık sabır gerektiiren bir iş.
gerçekten çok güzel bi çalışma olmuş. emeğine sağlık.dediğin doğru sabır istiyor bu iş. bende uğraşıyorum bazan ama yok bende o sabır. paylaştığın için teşekkürler
ellerine, emeğine, gözlerine sağlik cengiz.. tipografi'de yorum yapmak haddime değil, ben sadece beğenilerimi söylüyorum ve abicim bencede sen noktayi koymuşsun önün açık olsun kardeşim
cengiz tebrik ediyorum seni yürekten...gerçekten senin içinde uyuyan bi tipografi canavarı varmış...ve uyanmak için birinin tetiklemesi lazımmış... sabır, yetenek, hayal gücü herşey fazlasıyla mevcut sende...başarılı çalışmalarının devamını diliyorum arkadaşım...tipocengiz...
teşekkürler arkadaşım ama gariplik dudakta değil dudak altı gölegelendirmede binlerce harften sonra artık bilgisayar çökecek die korktum her işlemde 5-10 dk. beklemek iyice gerdi benii bu şekilde eklemek istedim.