Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sonunda buda oldu

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
geçenlerde arkadaşımın başından bi olay geçti. arkadaşımda benim gibi yeni mezun 8aylık ajans deneyimi var.ümraniyede bir reklam ajansına görüşmeye gitmiş adamın dedikleri şeyler şu" ben maaş falan vermem,gerektiğinde dayakta atarız, buraya giren bi daha çıkamaz"şok içinde dinledim ve sen ne dedin dedim sinirinden gülmüş tşk ederim deyip çıkmış.yani kızamı üzüleyim, yoksa sadece tşk edip çıkıp başka bşy dememesinemi.onun yerinde ben olsam sinirmden saydırırmdım heralde yazarken bile sinirlendim.

straus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
işveren sanırım arkadaşın tipini beğenmemiş bahane uyduruyor. valla iyimser düşünüyorum ama aklıma başka birşeyde gelmiyor. bu sektör bitmiş artık anlaşıldı. :((

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Buda oldu derken Budizmin kurucusu Buda'dan bahsediyorsanız tüm budistler buna çok sevinecektir...:) Ama "Bu" kelimesinden sonraki -da bağlaç ise (ki öyle) ayrı yazılmalı... Tek bir hata cümlenin anlamını değiştirebiliyor göründüğü üzere...

insidethefire

🌟Usta Tasarımcı🌟
Buda oldu derken Budizmin kurucusu Buda'dan bahsediyorsanız tüm budistler buna çok sevinecektir...:) Ama "Bu" kelimesinden sonraki -da bağlaç ise (ki öyle) ayrı yazılmalı... Tek bir hata cümlenin anlamını değiştirebiliyor göründüğü üzere...

bu ne simdi

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com

Anlayamadınız mı? Her ne olursa olsun cevap hakkının sizde olmadığını biliyorum en azından... Türkçeyi düzgün kullanmak adına yapılmış bir uyarı olduğunu görebilirsiniz anlayarak okursanız... Küçük hataların yanlış anlaşılmalara yol açabileceğinin de altını çizdim zaten...Bu hatalar sıklıkla yapıldığı için özelden uyarmak yerine genel uyarmaya özen gösteriyorum ki uyarıyı okuyan tüm arkadaşlar aynı hataya düşmemek üzere tedbir alabilsinler...

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
29. Forum dili Türkçedir. Forumda Türkçe kelimeleri hatasız kullanmaya özen gösteriniz. Kısa mesaj ve Msn dili diye tabir edilen kısaltmalar (Örnek: Slm, nbr, ok, bye) kullanmayınız. Türkçe olmayan harfler (W, Q, X gibi) kullanarak (yaw bisi soylücam, niye şöle komiq bi awatar yüklemiyon) kelime türetmeyiniz .

insidethefire

🌟Usta Tasarımcı🌟
Anlayamadınız mı? Her ne olursa olsun cevap hakkının sizde olmadığını biliyorum en azından... Türkçeyi düzgün kullanmak adına yapılmış bir uyarı olduğunu görebilirsiniz anlayarak okursanız... Küçük hataların yanlış anlaşılmalara yol açabileceğinin de altını çizdim zaten...Bu hatalar sıklıkla yapıldığı için özelden uyarmak yerine genel uyarmaya özen gösteriyorum ki uyarıyı okuyan tüm arkadaşlar aynı hataya düşmemek üzere tedbir alabilsinler...

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
29. Forum dili Türkçedir. Forumda Türkçe kelimeleri hatasız kullanmaya özen gösteriniz. Kısa mesaj ve Msn dili diye tabir edilen kısaltmalar (Örnek: Slm, nbr, ok, bye) kullanmayınız. Türkçe olmayan harfler (W, Q, X gibi) kullanarak (yaw bisi soylücam, niye şöle komiq bi awatar yüklemiyon) kelime türetmeyiniz .

eminim onun buda oldugunu bitek siz anlamisinizdir, bence her okuyanında onu bu da seklinde anladigindan eminim, kasti yazilmis oldugunu sanmiyorum

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
eminim onun buda oldugunu bitek siz anlamisinizdir, bence her okuyanında onu bu da seklinde anladigindan eminim, kasti yazilmis oldugunu sanmiyorum

Olaya biraz daha geniş çerçeveden bakabilirsen aslında bunun bir yerme değil bir aydınlatma bir bilgilendirme olduğunu gözlemleyebilirsin... Dikkat çekmek üzere hiciv kullanarak yapılmış bir bilgilendirme... Türküz, akıllıyız, başarılıyız, çoğumuz en azından lise seviyesinde öğrenim gördük, grafikerler sitesindeyiz, Grafik tasarım bizim inşaatımızsa Türkçe bizim temelimizde kullandığımız harcımızdır... Sağlam olmalıdır...Aksi halde bina çöker... Türkçeyi hatasız kullanmayı her ortamda alışkanlık haline getirebilirsek, çoğu toplumun beğenisine hitap eden ve onları yönlendirme gücüne sahip çalışmalarımızda da hatasız ve sağlam bir dil kullanmış oluruz. Bu anlamda bana göre her Türk genci ve her grafiker Türkçeyi en az hata ile ve hatta mümkün mertebe hatasız kullanmakla mükelleftir. Sadece bir kişinin bile yazılanı yanlış anlaması bence yeterlidir. Ben de orada aslında ne demek istediğini anladım elbette... Mesele bunu görüp kayıtsız kalmaksa doğru bu değildir... Çoğu zaman hatalara sessiz kalmak hatayı yapmaktan daha fecidir... Yanlışı uyarmak hakaret değildir, uyarıyı sağduyuyla karşılamak ise erdemdir...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
geçenlerde arkadaşımın başından bi olay geçti. arkadaşımda benim gibi yeni mezun 8aylık ajans deneyimi var.ümraniyede bir reklam ajansına görüşmeye gitmiş adamın dedikleri şeyler şu" ben maaş falan vermem,gerektiğinde dayakta atarız, buraya giren bi daha çıkamaz"şok içinde dinledim ve sen ne dedin dedim sinirinden gülmüş tşk ederim deyip çıkmış.yani kızamı üzüleyim, yoksa sadece tşk edip çıkıp başka bşy dememesinemi.onun yerinde ben olsam sinirmden saydırırmdım heralde yazarken bile sinirlendim.

adam resmen dalga geçmiş

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

"Ne Buda OLDU mu? Tum yakinlarina bas sagligi diliyorum!"