slm arkadaşlar sonunda faytonda giydirdim :)) herkese iyi çalışmalar
grafideal 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Ara 2007 Mesajlar 431 Tepkime puanı 8 17 Nis 2010 #1 slm arkadaşlar sonunda faytonda giydirdim ) herkese iyi çalışmalar Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Nis 2010
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 17 Nis 2010 #2 Giydirme değil de, iliştirme demek daha doğru bence.. "Bu Fiyatlar Çok Nostalji !.." orada en sona "i" harfi ve ünlem arasındaki boşluğa bir "k" harfi gerekli sanırım..
Giydirme değil de, iliştirme demek daha doğru bence.. "Bu Fiyatlar Çok Nostalji !.." orada en sona "i" harfi ve ünlem arasındaki boşluğa bir "k" harfi gerekli sanırım..
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 17 Nis 2010 #3 skyfox' Alıntı: Giydirme değil de, iliştirme demek daha doğru bence.. "Bu Fiyatlar Çok Nostalji !.." orada en sona "i" harfi ve ünlem arasındaki boşluğa bir "k" harfi gerekli sanırım.. Genişletmek için tıkla ... Dikkatin için tebrikler.
skyfox' Alıntı: Giydirme değil de, iliştirme demek daha doğru bence.. "Bu Fiyatlar Çok Nostalji !.." orada en sona "i" harfi ve ünlem arasındaki boşluğa bir "k" harfi gerekli sanırım.. Genişletmek için tıkla ... Dikkatin için tebrikler.
grafideal 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 27 Ara 2007 Mesajlar 431 Tepkime puanı 8 17 Nis 2010 #4 skyfox' Alıntı: Giydirme değil de, iliştirme demek daha doğru bence.. "Bu Fiyatlar Çok Nostalji !.." orada en sona "i" harfi ve ünlem arasındaki boşluğa bir "k" harfi gerekli sanırım.. Genişletmek için tıkla ... ne yani fayton iliştirdim desem anlıcakmıydınız tabiri caiz olsun diye söyledim ama... nostaljik ibaresi vermek istediğim mesajı yansıtmıyor.
skyfox' Alıntı: Giydirme değil de, iliştirme demek daha doğru bence.. "Bu Fiyatlar Çok Nostalji !.." orada en sona "i" harfi ve ünlem arasındaki boşluğa bir "k" harfi gerekli sanırım.. Genişletmek için tıkla ... ne yani fayton iliştirdim desem anlıcakmıydınız tabiri caiz olsun diye söyledim ama... nostaljik ibaresi vermek istediğim mesajı yansıtmıyor.