Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
emegine sağlık nihat abi çok güzel görünüyor.. sadece gözümü "bölgenin en büyük ... " yazısı siyah olmasa dahamı iyi olurdu diye tırmalıyor renkler çok uyumlu. emeginize sağlık
emegine sağlık nihat abi çok güzel görünüyor.. sadece gözümü "bölgenin en büyük ... " yazısı siyah olmasa dahamı iyi olurdu diye tırmalıyor renkler çok uyumlu. emeginize sağlık
Nihat Bey, öncelikle emeğinize saygılar... ön kapakta dairenin içine marketin dışını gösteren bir fotoğraf koysanız sanki daha iyi olurdu gibi. Bir de sloganı itici buldum ben. Siz ne dersiniz?
Nihat Bey, öncelikle emeğinize saygılar... ön kapakta dairenin içine marketin dışını gösteren bir fotoğraf koysanız sanki daha iyi olurdu gibi. Bir de sloganı itici buldum ben. Siz ne dersiniz?
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Aslında dediğinizi bende düşündüm.Özellikle alışveriş merkezinin dışarıdan çekilmiş fotoğrafını istedim.Ancak çevresinin uygun olmamasından dolayı hangi açıdan çekilirse çekilsin kullanılabilecek bir fotoğraf olamayacağını söylediler.Bana yollanan fotoğraflardan en uygun olanı kullandım. Slogan olayına gelince bu slogan firmanın web sitesinde de kullanılan slogan özellikle kullanılması istendi. Slogan yazı karekteri içinde bi düzeltme yapmak istiyorum.Yazı karekteri düzeltilmiştir.
çalışmanız çok sade ve şık olmuş tebrikler renk seçiminiz işi daha da sıcak göstermiş arkadaşlarında belirttiği gibi sihay renk göze batıyor sankim bence biraz daha kapak rengine yakın bir renk seçilirse nasıl olur diye düşündüm emeğinize sağlık