Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

SORU | Bi kod mu artık neyse bilmiyorum bende?

crazy_vefa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mesela benim istediğim şu, reklamlara teşvik eden bi kod,

şöyle olacak, aşağıda reklam var diyelim ve bi program indireceğiz. reklama tıkladıktan sonra otomatik olarak yüklenecek pc ye, böyle bi sistem varmı....

cevap yokmu

aycaozden54

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.nlgtasarim.com
arkadaşım otomatik olarak pcye yüklenecek bir sistem varmı bilmiyorum ama download edeceğin dosyanın adresini resmin bağlantısı olarak atarsın.resme tıklayınca kaydet iptal seceneği falan cıkar böyle birşey olabilir.

crazy_vefa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayır öyle değil, yani hani mp3 sitelerinde olurya, altaki 3 reklamdan birine tıkladıgınız zaman download baslayacaktır falan diyor, işteonun gibi şeyler arıyorum ben

swordfish-tr

🌱Yeni Üye🌱
Soruyu soran arkadaşım aşağıdaki linki incelerse sanırım bu işine yarayacaktır.Gerekli kodlar ve script yine aynı sayfada

İMZA:TURKISHSWORDFISH

Moderatör tarafında düzenlendi:

crazy_vefa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
inceleyeceğim teşekkürleri olmazsa gene gelirim buraya

olmadı, bu php fusion için, ben normal html arıyorum

yokmuu..........

swordfish-tr

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım sen html ile böyle bi uygulamayı yapamazsın html ile anca statik sayfa uygulamaları yapabilirsin. bu iş için java asp ya da php kodlar kullanman gerek.sana tavsiyem aradığın konuyla ilgili ASP İndir - Türkçe ASP ve ASP.NET Kaynağınız adresine gidip yapmak istediğin uygulama ile ilgili hazır script araştırman ki orada bu dediğin uygulamalarla ilgili örnek teşkil edecek script bol
istersen bu uygulamaları illede html ile kullanmak istiyorum dersen şöyle bir çözüm üretebiliriz. html sayfanda bir iframe (çerçeve) açarsın sonra o iframe i bu scriptin hani şu bahsettiğin reklama tıklama scriptinin olduğu sayfaya yönlendirirsin.isteğinde olur

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
crazy_vefa :

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

swordfish-tr :
Kurallarda her şey açık bir şekilde ifade edilmiştir.

Üyeliğiniz ile forum kurallarını onayladığınızı kabul etmiş bulunuyorsunuz.

Lütfen forum kurallarını tekrar okuyunuz.
Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)