Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sound Technical Product Ses ışık ve görüntü sistemleri firması için katalog çalışması

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
24732708.jpg

sadece kapak sinmedi içime.. arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var..

10406559.jpg

32557795.jpg

66301375.jpg

98914285.jpg

72715642.jpg

43053335.jpg

59225575.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

insidethefire

🌟Usta Tasarımcı🌟
guzel olmus cnm emegine sağlik, yalniz zemin gorselleri çok on planda, onlari biraz daha transparan mi yapsan acaba nasil olur , : )

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tesekkür ederim.. zemindeki keskin parlaklıklar benim de gözümü yoruyor aslında.. ama müşterimiz ses-ışık-görüntü sistemleri firması oldugu için o lazer efektlerini belirgin olsun istedi.. daha fazla müdehale edemedim.. :(

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
kapaktaki polka noktalarını kaldır arka sayfayı ön sayfadaki düz rengi kullan adres dizilimi değiştikten sonra içine sinecektir, eminim :)

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hep ynı bacrund kullanmışsınız diye bilirim farklılıark olsaydı süper odlu du yinede güzel emeğine sağlık başarılarını devamını diliyorum.

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kapaktaki polka noktalarını kaldır arka sayfayı ön sayfadaki düz rengi kullan adres dizilimi değiştikten sonra içine sinecektir, eminim :)

tavsiye için tesekkürler..
anlatımından yola cıkarak bu sekılde düzenleyip tekrar gönderdim çalışmayı ama maalesef olmadı :(

0100w.jpg

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence kapak güzel olmuş iç ksımda resimlerde sorun var gibi, beni rahatsız eden resimler oldu
sanırım fazla keskin fazla sert olmuş biraz yedirebilseydin kenarlardan sayfaya göz yormazdı yinede eline sağlık

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence kapak güzel olmuş iç ksımda resimlerde sorun var gibi, beni rahatsız eden resimler oldu
sanırım fazla keskin fazla sert olmuş biraz yedirebilseydin kenarlardan sayfaya göz yormazdı yinede eline sağlık

begenmene sevındım..
keskinlik beni de cok rahatsız ediyor ama müşteriye izah edemiyorum.. hem zemin keskın hem de zemin uzerinde fotoğraflar var.. fotolardan daha cok arkaplan dikkati cekiyor..

son olarak da kapağı bu şekilde istediler..

0101cdx.jpg

aklımdayken ilk yaptığım sayfa tasarımını da ekleyeyim..

tunabysoundkatalog002.jpg

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
kapak güzel gerçekten. Ama bu iç sayfalardaki zeminler de nedir böyle .Biraz daha transparan olabilkir karmakarışık görünüyor.:smile:

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kapak güzel gerçekten. Ama bu iç sayfalardaki zeminler de nedir böyle .Biraz daha transparan olabilkir karmakarışık görünüyor.:smile:

aslında diğer yorumlamalara bakarsanız konuya acıklık getirmiştim.. tamamen müşterinin isteği dogrultusunda bu kadar keskın oldu.. :( içime en cok sinen arkaplan turuncu olan referanslar bölümü.. :eek:
bi önceki yorumda ılk yaptgm sade versıyonu da ekledım.. ona da bakmanızı tavsiye ederim.. kapak beğenisi içinde ayrıca tesekkurler.. :)

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
aslında diğer yorumlamalara bakarsanız konuya acıklık getirmiştim.. tamamen müşterinin isteği dogrultusunda bu kadar keskın oldu.. :(
hatta bi önceki yorumda ılk yaptgm sade versıyonu da ekledım.. ona da bakmanızı tavsiye ederim.. kapak beğenisi içinde ayrıca tesekkurler.. :)

sayfada okadar büyük görünüyorki çalışma sonrakini inceleyemedim . Benim sayfada sorun var heralde.Müşterinin isteği doğrultusundaysa haklısınız.Eğer sayfadaki hata düzelirse inceleyeceğim teşekkürler.:)

fourth_dimension

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sana şunu söyleyebilirim ki kapak haricinde diğerleri çok karışık olmu zeminle resimlr birbirine çok karışmış ama kapağa diyecek bişeyim yok. emeğine sağlık.

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"keskinlik beni de cok rahatsız ediyor ama müşteriye izah edemiyorum.. hem zemin keskın hem de zemin uzerinde fotoğraflar var.. fotolardan daha cok arkaplan dikkati cekiyor.." diye belitmiştim.

son olarak da kapağı bu şekilde istediler..

0101cdx.jpg

ilk yaptığım beğenmedikleri sayfa tasarımı da aşağıda..

tunabysoundkatalog002.jpg

bence sade gri olan zemin yapılan işi daha çok ortaya koyuyor ama müşteri işte..:worried:

AC/DC

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar Derya Hn.,

Ben bir konu hakkında bilginize danışacağım.. Bu kırmızılı çalışmada(ve diğerlerindeki) polka noktalarını nasıl yaptınız..Photoshop için hazır brush'ımı var.. Freehand de mi yaptınız..1-2 gündür uğraşıyorum ama bir türlü nasıl yapıldığını anlayamadım..Polka noktalarını yapıyorum(hatta burada da ders olarak verilmiş..) ama bu şekilde dalgalı hale getiremiyorum.

Yardım lütfen:)

İyi çalışmalar..

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhabalar Derya Hn.,

Ben bir konu hakkında bilginize danışacağım.. Bu kırmızılı çalışmada(ve diğerlerindeki) polka noktalarını nasıl yaptınız..Photoshop için hazır brush'ımı var.. Freehand de mi yaptınız..1-2 gündür uğraşıyorum ama bir türlü nasıl yapıldığını anlayamadım..Polka noktalarını yapıyorum(hatta burada da ders olarak verilmiş..) ama bu şekilde dalgalı hale getiremiyorum.

Yardım lütfen:)

İyi çalışmalar..

biraz geç bir dönüş olacak ama hazır olarak kullandım.. :(

atdonmez

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ön kapağa biraz yazı ilave et birde polkaları kaldır. tasarım çok güzel olmuş.

aytekinofset

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma güzel olmuş ellerine sağlık ama kendi fikrim iç sayfalarda transparan yaparken ortadan beyazlık verip alt ve üste doğru gelsen kullandığın resimler ve yazılar daha ön plana çıkar.