Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PS'de renklendirme sıkıntılı oluyorsa AI'deki Live Paint ve Mesh uygulamasını kullanmanı önerebilirim. Bence gayet başarılı işler çıkarmanı sağlar. Bu arada yaptıkların da pek yabana atılır gibi değil. Gayet iyi. Eline sağlık...
Ellerinize sağlık,profesyonelce yapılmış güzel bir iş.Sabır konusuna gelince aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum,ama biliyoruz ki sabredilip ince ince işlenen iş her zaman daha farkedilir oluyor.Başarılar.
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İkinci bir deneme daha yapayım dedim ama sanırım tekrara düştüm. onun için o çalışmayı yayınlamayacağım) farkli birşeyler çıkara bilirsem yayınlayacam.
Çizgisel hali mükemmel, bayıldım hatta. Eps ile Corel' e at ve bence belli başlı noktalarda çizgilerin kalınlığını artırarak siyah beyaz kullan bence daha başarılı olacaktır diye düşünüyorum