Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

söz sizde

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk mekan modellemem yorumlarınızı beklıyorum
ismailyen.jpg

:party:

Benzer konular

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kezman olmasa daha iyi olurdu :)

kaloriferin üzerindeki güneş ışığıyla odaya giren güneş ışığı arasında bir orantısızlık var sanki bir de kaloriferin kenarında tv nin gölgesi var sanki ama o açıdan tv nasıl yansıyor ki kalorifere ters değil mi ayrıca öndeki sandalyenin altındaki demir ayağının gölgesi güneşe göre orantılı değil yine de eline emeğine sağlık

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kaloriferin üzerindeki güneş ışığıyla odaya giren güneş ışığı arasında bir orantısızlık var sanki
bir de kaloriferin kenarında tv nin gölgesi var sanki ama o açıdan tv nasıl yansıyor ki kalorifere ters değil mi ayrıca öndeki sandalyenin altındaki demir ayağının gölgesi güneşe göre orantılı değil
yine de eline emeğine sağlık

camdan gelen güneş ışığı yere yansıyan acıda geliyor, acıkcası ben sandalyenınde golge problemini goremedım birde kalorifere yansıyanda kameranın bulundugu yerde bulunan nesne yansıyor

yorumlar için teşekkürler

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok mu eğitici yorumlarınız öneriniz ?

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk olmasına rağmen gayet başarılı, kullanılan modeller küçük ve basit olsa da genel olarak hoş duruyor.
Elinize sağlık...

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak güzel olmuş... heleki ilk çalışma olarak düşünülürse... bazı ufak tefek hatalar var. ben bazılarını söyleyim. mesela tavanla duvar arasında ufakta olsa bi boşluk var... birde güneşli bir hava da içeri biraz daha aydınlık olmalıydı sanki.. birde renderde bi solgunluk var. yani gerçekcilik az olmuş... vray kullanmadıysan kesinlikle kullan... daha başarılı sonuçlar alırsın... yinede başlangıç için çok başarılı... kısa zamanda iyi işler görüceğimize eminim...

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak güzel olmuş... heleki ilk çalışma olarak düşünülürse... bazı ufak tefek hatalar var. ben bazılarını söyleyim. mesela tavanla duvar arasında ufakta olsa bi boşluk var... birde güneşli bir hava da içeri biraz daha aydınlık olmalıydı sanki.. birde renderde bi solgunluk var. yani gerçekcilik az olmuş... vray kullanmadıysan kesinlikle kullan... daha başarılı sonuçlar alırsın... yinede başlangıç için çok başarılı... kısa zamanda iyi işler görüceğimize eminim...

Yorumların için saol evet metalray kullandım v-ray le arasında kı farkı bilmiyorum artıları eksılerı bu konuda bilen arkaslar varsa bilgilendirirse sevinirim v-ray kullansam daha mı gercekçi render alırım ?

PrcDark

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.prcdark.somee.com
Bence çok başarılı bir çalışma olmuş ama gölgeler daha başarılı olabilirdi. Örneğin televizyon masası ve diğer nesnelerin yere düşen gölgeleri çok fazla belirgin değil nesneler havada duruyor gibi bir izlenim var. Genel olarak başarılı :) saygılar

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence çok başarılı bir çalışma olmuş ama gölgeler daha başarılı olabilirdi. Örneğin televizyon masası ve diğer nesnelerin yere düşen gölgeleri çok fazla belirgin değil nesneler havada duruyor gibi bir izlenim var. Genel olarak başarılı :) saygılar

Yorumların için cok tesekkürler insallah bu sorunları da daha fazla calısarak atlatıcaz..

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Yorum Almadan Önce Üstüne Düşeni Yapıp Sahneyi Tanıtmalısın Konu Açarken. Örnkeğin Hazır Model Var mı?

İlk Çalışma için "Bilmeyene Göre" iyi. Kalorifer Yansıması Televizyondan Değil Kameranın Arkası Açık Olduğu için "duvar yok" Ordan Geliyor. Kaplamalarla İlgili Sıkıntıların Var. Herşeyden Önce Onları Düzeltmelisin. Modeller Sana Aitse Daha da Gelişecektir, Değilse Oldugun Yerde Bir Süre Sayarsın Malesef. Kolay Gelsin.

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumların için saol evet metalray kullandım v-ray le arasında kı farkı bilmiyorum artıları eksılerı bu konuda bilen arkaslar varsa bilgilendirirse sevinirim v-ray kullansam daha mı gercekçi render alırım ?

zaten Vray in özelliği gerçekçilik adına iyi işler çıkartmak... bu sitede Vray ile ilgili bir çok faydalı bilgi var... onları edin hatta internetten de araştır... biraz karışık gözüksede kullanmaya başladığında aradaki büyük farkı anlayacaksın... bence madem bu kadar ilerlettin işi onsuz devam etme...

ismilby

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zaten Vray in özelliği gerçekçilik adına iyi işler çıkartmak... bu sitede Vray ile ilgili bir çok faydalı bilgi var... onları edin hatta internetten de araştır... biraz karışık gözüksede kullanmaya başladığında aradaki büyük farkı anlayacaksın... bence madem bu kadar ilerlettin işi onsuz devam etme...

teşekkürler verdiğin bilgiler için