Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

spectra kafa 320 troyjet baskı makinası

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
rolanddan daha iyi bir makina var infinty 330sv makina rolanda 10000 basan bir makina aynı zamanda ben infinty makinalarının ve roland makinalarının teknik servisligini yapıyorum ama roland kadar agrıza yapan bir makina görmedim kusura bakma ama kardes makinalar markalarıyla değil işlevi ve kafalarıyla yarısır bu vutekte olsa

mesajada ne yazmak istediğimi yanlış anladınız galiba ben roland dan ddaha iyi makine yok dmedim.... troyjet in roland aj den daha iyi baskı yapdığını söyleyen arkadaşaydı cevvabım... ama siz de aynı düşünüyorsanız onu bilemem

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
mesajada ne yazmak istediğimi yanlış anladınız galiba ben roland dan ddaha iyi makine yok dmedim.... troyjet in roland aj den daha iyi baskı yapdığını söyleyen arkadaşaydı cevvabım... ama siz de aynı düşünüyorsanız onu bilemem

haklısın arkadaşım bende troyjet aj1000 den daha kaliteli baskı yapıyo demedim kaliteden kastım troyjetin boyasının kaliteli olduğunu buna bağlı olarakta aj1000 den daha parlak ve canlı baskı yaptığını söyledim sende kendince haklısın çünki kaliteden kasıt ne onu netleştirmek lazım yüksek çözünürlülükmü kullanılan malzeme kalitesimi daha canlı renklermi....

aslında bu karşılaştırmada yanlış troyjetler 80 pl lik kafalar kullanıyo aj 1000 35 pl aj1000i kıyaslıycaksak seiko spt510-xaar382-konika km512 ile kıyaslamak daha doğru olur

dijiprint

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Siz türk vatandaşımısınız?
Zavallı türkçe
ne hale düştü
birde reklamcı olacaksınız
türkçemizde w harfi yoktur ve kelimelerin sonundaki harfler sadece 1 kez yazılır
isterseniz bir türkçe kursuna yazılın!!
Saygılarım ile

encinsan

🌱Yeni Üye🌱
slm

ben de troyjet 320 spectra var 15 aydır kullanıcısıyım, makinayı alırken ilk tercih sebebimiz üretimin izmirde olmasıydı ama daha sonra kapasitemize göre doğru kara verdiğimizi gördük şu an gayet iyi baskılar alıyoruz; ayrıca msteknoloji arkadaşın söylediği çok doğru kıyaslamayı aynı kategoriye göre yapın; ayrıca makineyi alan arkadaşlara da tavsiyem troyink boyaları kullanın gerçekten renk profili çok iyi sizi fazla uğdaştırmadan gayet canlı ve dayanıklı renkler elde ediyorsunuz

graphices

🌱Yeni Üye🌱
walla troy jet 320 kullandım memnun kalmadım arkadaşlar tercih etmenizi tavsiye etmem baskı kayıyor branda takılıyor boşu boşuna fire wermeyin roland makinalarını tavsiye ederim..!

gookbey63

🏅Acemi Tasarımcı🏅
binde bir hata çıkıyor makinada oda sana denk gelmiştir

atmxeon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
arkadaşlar makinayı aldığınızda artık o sizindir iyi veya kötü diye birşey yok o yüzden alırken iyi düşünün derim bir makina satıcısı ve servisi olarak. özelden irtibata geçerseniz size daha detaylı bilgi veririm . oyüzden idare etsin diye makina almayın...

Tıkalı kafa açma konusunda bilgi verir misiniz ??

scokguler

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
makina alacağim

arkadaşlar dx5 epson eco solvent makına almayı dusunuyorum fıkırlerınızı ve bılgılerınız paylasırmısınız
:TL