Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Spectra polarıs , önemli bilgi

ARDA YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar SPECTRA POLARIS kafayla alakalı ağzı olan herkezin atıp tuttuğu bir konuya açıklık getiriyorum.
SPECTRA KAFAYI ÜRETEN FİRMANIN İnternet sitesinde resmi olarak POLARIS kafa yerini almıştır.
Aşağıda lingi tıklayıp görebilirsiniz.
Spectra designs piezoelectric ink jet print head & related components - FUJIFILM Dimatix

Bu kafa ile alakalı başka problemi olan varsa bana mesaj atabilir.

İyi çalışmalar dilerim.

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
kimsenin bu kafayla ilgili bii problemi yoktu.sadece beklentilerin bu kadar yüksek olması ve yüksek olan beklentileri karşılayamıcağından korkuyordu insanlar.gerçi hala muhallakta olduğu kesin.
sen bölee kendi kendinee konuşupdur.insanların seni kaile aldığını zannet.
spectra kafayı üretiyo kafayı sen üretmişcesine seviniyon.:D komik bi durum gerçekten.:D

kardeş sana tafsiyem DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVAMA.....

ARDA YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
Kim olduğunuz bariz belli , Aslında dikkate alınacak kişilerde değilsiniz ama , son olarak bir cevap vereyim istedim.
Arkadaşlar SPECTRA POLARIS ile alakalı gerçekten olumsuz bir durumu ispat edebiliyorsanız konuşun , eğer yoksa Sükut edin Yani susun ok.
Eğer SPECTRA POLARIS'i yakından incelemek istiyorsanız burdan bana e-mail adresinizi yollayın , şuanda İSTANBUL da 4 firmada SPECTRA POLARIS aktif olarak çalışmaktadır , sizi o firmalara yönlendirelim ve gidip bizzat kendiniz inceleyin sorun .
AMA NEOLUR ARTIK KENDİNİZİ DAHA FAZLA KÜÇÜK DURUMA DÜŞÜRMEYİN , BİLİYORUZKİ MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR FAKAT SİZ AĞACI YAKMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ , AYIP EDİYORSUNUZ.

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
:D:d
yaa ardaa sen gerçektenn dee komikmişsin ya.
cevap vermeden önce bii yazılanları oku.BAKMA GÖR GÖRDÜĞÜNÜDE ANLA.
ona göre cevap ver.
ben spectra pq kafayı kötüledimmi.sadece ne olduğu belli değil dedim.bu zamana kadar 100 ün üzerinde spectra kurmuş senin yaşın kadar daa tecrübesi olan birisi olarak da bunları düşünmek vee söylemek dee en doğal hakkım.kur kardeşim sana kim kurma diyoo kim kötü diyo ama insanları böyle kulaktan duyduğn bilgilerle oyalama.saçma sapan hayallerin içinee sokma.işinle uğraş.

ARDA YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
Sana mümkün olduğunca nazik bir şekilde cevap vermiştim bir önceki yazımda ama malesef halaaa aynı kalın kafalıkta gidiyorsun.
100 makine kurmuşsun ama esnaf olamamışsın.

Kimsenin makinesi yada işiyle alakalı yorum yapma , SADECE İŞİNE BAKKK.
Komik olma daha fazla , gün gelir sende SPECTRA POLARIS satarsın , ozamanda kendinle çatışırsın.

generalteknik

🌱Yeni Üye🌱
Arda kardeş slmlar.
Spectra POLARİS kafanın boyasını hangi ülkeden ithal edıyorsunuz ? ve hangi marka adı altında kaç dolara satılıyor merak ettim....

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Paşalar polaris matah bişi olsa sektöre yön veren esnaf adam özak nejat getirirdi infinitinin polaris 2 kafalı 4 kafalı ekonomik modeli ve ec plus ı var üzerine ceketini atar satardı. neyin kavgasını ediyorsunuz.:rofl:

ARDA YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
GENERAL'e cevap :Spectra Polarisin boyası yine FLORA nın üretiminde olan özel bir boyadır , ÇİN den ithaledilmektedir , 50$/LT.

SKYTH ye cevap : Arkadaşım Esnaflık nedir biliyormusun ? bence bilmiyorsun ama bilmemek değil öğrenmemek dir ayıp olan.
İsmini zikrettiğiniz firmaya ve oranın yetkilisine bir söz söylemek hiç kimsenin haddine değil .
Ama şunuda bilmek lazım , bu sektör hiç kimsenin tekelinde de değil , Birçok firma ve birçok emekçi arkadşımız bu sektörden ekmek yemekte ve çoluk çocuğunu geçindirmektedir.
İnanıyorumki 3 lira 5 lira peşinatla 20 - 30 ay vadeyle bu sektördeki bütün emekçi kardeşlerimiz makinelerini satarlar , bilmem anlata bildimmi ?

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
kimsenin makinasısınaa laf etmee diyosun banaa amaa senin önceki konularda konuşmuş olduğun saçmalıklardan 1 örnek sunuyorum.D:D:

ARDA YILDIZ´isimli üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR, BU BİLGİYİ HERKEZE ULAŞTIRIN

ARKADAŞLAR BEN KONICA MAKİNELERDEN ÇOK KORKUYORUM AÇIKÇASI , 30.000$ + KDV DEDİKLERİ MAKİNEYİ NERDEYSE PARASIZ VERME DURUMUNA BİLE GELİYORLAR , FİRMANIN ELİNDEKİ 2.EL MAKİNEYİ BAŞ DÖNDÜRÜCÜ BİR RAKKAMA ALIYORLAR VE YERİNE KONİCA VERİYORLAR , SİZCE BU SATICI FİRMALAR BİZE MERHAMETMİ EDİYORLAR ? HAYIR ARKADAŞLAR HAYIIIIIR LÜTFEN AÇIN GÖZLERİNİZİ !...

KONICA 14 PICOLIT LIK BOYA / LT FİYATI NE ?
80$/LT mi , 70$/LT mi , 60$/LT mi , 50$/LT mi BU BOYADA NET BİR RAKKAM YOKMU KARDEŞİM , MALESEF YOK .

GELİN KÜÇÜK BİR HESAP YAPALIM BERABER :
KONICA MAKİNE ALDINIZ DİYELİM , MAKİNEYİDE UCUZ ALDINIZ : 20.000$
BOYASINI ANLAŞTINIZ : 75$/LT
AYDA 40LT BOYA KULLANDINIZ , 40X75$=3.000$/ AYLIK X 24 AY=72.000$
72.000$X 1.50TL ( KUR ) = 108.000 TL 2 YILDA VERCEĞİNİZ BOYA PARASI.

ARKADAŞLAR 2 YIL EVLİ KALACAĞINIZ BU ALIŞ VERİŞDE HESABINIZI DOĞRU YAPIN .

BUKADAR ZENGİNMİSİNİZ ? KAÇ MAKİNE PARASI ÖDÜYORSUNUZ 2 YILDA ?

sen öncee haddinii bill. millet,n makinaları hakkında konuşma merak etmee ozamman kimse konuşmaz.

kii ykardaki örnekteği yazıya birsürü cevap vermiş millet sende tık yok.:D
neden mii hiç brşeyden anlamıyorsun sadece konuşuyorsun.nese konuş daha fazlaa cahillerlee uğraşmışmıcam.

yazık yazık ya :d:D

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
GENERAL'e cevap :Spectra Polarisin boyası yine FLORA nın üretiminde olan özel bir boyadır , ÇİN den ithaledilmektedir , 50$/LT.

SKYTH ye cevap : Arkadaşım Esnaflık nedir biliyormusun ? bence bilmiyorsun ama bilmemek değil öğrenmemek dir ayıp olan.
İsmini zikrettiğiniz firmaya ve oranın yetkilisine bir söz söylemek hiç kimsenin haddine değil .
Ama şunuda bilmek lazım , bu sektör hiç kimsenin tekelinde de değil , Birçok firma ve birçok emekçi arkadşımız bu sektörden ekmek yemekte ve çoluk çocuğunu geçindirmektedir.
İnanıyorumki 3 lira 5 lira peşinatla 20 - 30 ay vadeyle bu sektördeki bütün emekçi kardeşlerimiz makinelerini satarlar , bilmem anlata bildimmi ?

Finansörleriniz finans desteğini çekince herhalde sizde 20-30 ay vadeyle bu sektörde makina satamamaya başladınız tüm sıkıntınız bu . Makine satmak vadeden çok teknik desteğe bakar. Makina tıkır tıkır işlerki ,makine satarsın yoksa çevrendeki 3-5 hacıya satarsın sonra yatar yatar çevrene saldırırsın.

Esnaflık konusuna gelincede ögrenecegin çok şey var esnaf adam alinin velinin getirdigi sattığı malı getirip başka isimle satmaz delikanlı olur ondan sonrada gelip esnaflık konusunda ahkam kesmez. Alinin velinin sattığı malın sarf malzemelerini alinin velinin makinayı sattıgı yere telefon açıp siz pahalı alıyorsunuz bizde yarı fiyatına demez, sonrada onlara 2. vede 3. kalite malı verip kafalarını tıkamaz.Aliyi veliyi dolandıran adamlara bayilik vermez ,Ondan sonrada çıkıp delikanlılık taslamaz yoksa boyunun ölçüsünü alır kıçının üzerine oturur finansörleride onu terkeder..Oda çevresinde ahmete mehmete saldırır.

Son düzenleme:

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben bu konuyu PASS geçerim arkadaşlar..

ARDA YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
Siz Merak etmeyin , Müşteriler artık kimin ne olduğunu bilmekte ve kararını ona göre vermektedir.
Bu buradan yazacağım son yazıdır.
Gerçekten firma isimleri vererek sizlerle alakalı yazmaya başlarsam bu işin sonu gelmez , sizin işi nekadar ve ne yönde bildiğinizi çok iyi biliyorum , nasıl firmalara nasıl satış yaptığınızıda biliyorum , bunlarım hiç biri beni alakadar etmiyor , ben sadece kendi makinenizle alakalı yorum yapmanızı , bilmediğiniz makineye bilmediğiniz kafaya yorum yapmamanızı (SPECTRA POLARIS ) istiyorum , somut şeyleri konuşun ve yazın , insanların kafasını karıştırmayın.
Merak etmeyin hiç bişeyden anlamıyorum ben , ama çok şey biliyorum , daha fazla yazdırmayın ok.