Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Spinney LOGO

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logohmp.jpg

Benzer konular

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Fikir güzel, sade ve hoş fakat çok zayıf kalmış gibi. Az daha kalın bi font olabilirdi sanırım.
Ama logoya bakınca aklıma direk ışıklı tabelalar geldi, onların üstünde çok hoş görünebilir.
Renk konusunda seçim yapamayacağım, çoğu uygun bence :)
Emeğinize sağlık...

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fikir güzel, sade ve hoş fakat çok zayıf kalmış gibi. Az daha kalın bi font olabilirdi sanırım.
Ama logoya bakınca aklıma direk ışıklı tabelalar geldi, onların üstünde çok hoş görünebilir.
Renk konusunda seçim yapamayacağım, çoğu uygun bence :)
Emeğinize sağlık...

20 kişi bakmış 1 kişi yorumlamış...
Teşekkürler dostum vakit ayırdığın için...
Kolaylıklar, Başarılar...

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
aslında başarısız bir çalışma değil ama bir takım sorunları da yok değil. emeğine sağlık öncelikle fakat kişisel yorumlarımı soracak olursan, fontun zayıflığı algıyıda zayıflatmış gibi. bu fontu çok beğendiyseniz eğer fontu ve şekli bozmadan koyu zeminli bir alan içinde deneyin (elips dikdörtgen vs)ama markanın hitap ettiği kitleyi unutmadan. :)

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında başarısız bir çalışma değil ama bir takım sorunları da yok değil. emeğine sağlık öncelikle fakat kişisel yorumlarımı soracak olursan, fontun zayıflığı algıyıda zayıflatmış gibi. bu fontu çok beğendiyseniz eğer fontu ve şekli bozmadan koyu zeminli bir alan içinde deneyin (elips dikdörtgen vs)ama markanın hitap ettiği kitleyi unutmadan. :)

Çok sağolun... O şekilde denedim ama beni pek tatmin etmedi doğrusu, belkide beğenenlerde olabilirdi ama bu halini etiketlerin üzerinde denedim pekte fena durmadı..

Yakında onlarıda paylaşacağım..
Kolaylıklar , Başarılar...

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
burda bize sorunlu gelmesinin nedeni belki de fonun beyazlı ve logonun açık renklerde olmasıdır. çalışmanız bittiğinde bizlerlede paylaşırsanız sevinirim merak ediyorum bende. :)