Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

spt 510 kafa

mustafa kelebek

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar seiko spt 510 6renkve 6 kafa makinalıyorum
bumakinalar nasıl
bilgilerinize ihtiyacım var:sweating:

Benzer konular

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
marka model firma yazarsan daha ii olur sonuçta seiko ile yapılmış bi sürü makina war hepside iiyi veya kötü diyemeyiz

altınorhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm dostum hangi marka ve model
fy'nin yada UD' nin makinasıysa al diğerlerine yaklaşma

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Spectra 4 kafalı makinadan ucuz. Xaar 12 kafadan az pahalı. 320 cm.
8 adet Konica Minolta 14 pl kafa kullanıyor. Öyle voltaj ayarı falan yok. 4 pass da saatde 40 metrekare hiç boya kesmeden ruloyu bitiriyor. Sabah makineyi açtığınızda öyle baskıya girebilmek için saatler harcamak yok. Açar açmaz izsiz, dış mekan photo kalitede baskı.
2 sene sonra aynı baskı garantisi. Şuan birçok vutek operatörü bu makineyi kullanıyor. Vutekle aynı hızda ondan daha kaliteli ve fiyatı 5 te biri.
Maxima gerçek solvent kullanıyor.

Ayrıca Konica kafa seiko kafayı 30 kere döver

Moderatör tarafında düzenlendi:

rsezgin

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,
Orhan'ın verdiği cevaba katılıyorum. Konu Seiko ise mutlaka UD ve FY modelleri olmalı.
Gerçi Saatçioğlu Infiniti makinayı Challenger ismi ile satıyor. Aslında o makine gerçekte FY'dir.
Özak daha önce Infiniti ismini Türkiye'de tescil ettirdiği için makine gerçek ismi ile getirilemiyor.

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
Ayrıca Konica kafa seiko kafayı 30 kere döver

bu yakıştırma hiç uygun olmamış
bu sektöre yıllarını wermiş bir mühendis olarak 14 pl lik konicayla 35 pl lik seikoyu kıyaslamanız biraz ilginç (xaar760 veya 1001in konicaya neler yapıcandan hiç bahsetmeyelim)

bence konica 14pl yi kıyaslayabileceğimiz su an için epsonun 9 pl lik kafaları olabilir(roland - mimaki vs)
seikoyu ise 35 pl lik xaar 382 ile kıyaslayabiliriz

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
bu sektöre yıllarını wermiş bir mühendis olarak 14 pl lik konicayla 35 pl lik seikoyu kıyaslamanız biraz ilginç (xaar760 veya 1001in konicaya neler yapıcandan hiç bahsetmeyelim)

bence konica 14pl yi kıyaslayabileceğimiz su an için epsonun 9 pl lik kafaları olabilir(roland - mimaki vs)

o zaman sende konicanın seikodan daha kaliteli olduğunu kabul ediyorsun yani

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
o zaman sende konicanın seikodan daha kaliteli olduğunu kabul ediyorsun yani

burdaki kaliteden kastınız ne baskı kalitesimi - malzeme kalitesimi öncelikle bunu belirlemek lazım

benim kanaatim konica(km51214pl) ile yapılmıs iyi bir makine ve kaliteli bir boya ile seikoya(spt51035pl) göre daha kaliteli baskılar cıkarabilir çünki ısrarla belirtiyorum aynı segmentte değiller amma illada karsılastırcam derseniz seiko color painter 104s te kullanılan seikonun yeni baskı kafası war 12pl onla kıyaslayın

yapısal olarak ise konica minoltanın daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
burdaki kaliteden kastınız ne baskı kalitesimi - malzeme kalitesimi öncelikle bunu belirlemek lazım

benim kanaatim konica(km51214pl) ile yapılmıs iyi bir makine ve kaliteli bir boya ile seikoya(spt51035pl) göre daha kaliteli baskılar cıkarabilir çünki ısrarla belirtiyorum aynı segmentte değiller amma illada karsılastırcam derseniz seiko color painter 104s te kullanılan seikonun yeni baskı kafası war 12pl onla kıyaslayın

yapısal olarak ise konica minoltanın daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum

seiko colorpainter 100s= HP10000S ve seiko colorpainter64 S = HP9000S her ikiside konica minolta 14 pl kullanıyor. Çünkü colorpainter 100 S bu makineyi seiko üretiyor HP veriyor HP de 10000S diye satıyor. Zaten S harfleri seikonun s i. Bu ülkedeki bütün seiko 64S ve 100 S leri ben kurdum halada servisini ben vermekteyim. Sayısı yaklaşık 40 tane .Biz seiko 64S ve 100S i satarken seiko firması ahlaksızlık yaparak aynı makinenin satışını oce yede vermiştir. Sonra bir ahlaksızlık daha yaparak hem distributorleri yani bizi ve oceyide devre dışı bırakıp makinin satışını tüm dünya çapında oce ye vermiştir. Şimdi HP yede ahlaksızlık yaparak şimdi 104 si çıkardı. Tabiki yine yüksek boya maliyeti çipli kartuş sistemiyle. Makineyi ilk kez enson Almanya Dusseldorf da yapılan Drupa fuarında sergilediler. Ahlaksız bir firma herzaman ahlaksız. Yakında o makinenin satışını bir başkasına verir. Insanlar o kadar emek veriyor , reklamını yapıyor seiko firması daha fazla para kazanabilmek için sizi yarı yolda bırakıp kaymağı kendi yiyiyor. Benim böyle ahlaksızlarla bir daha hiçbir yerde yolum kesişmez.

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com

Konica Kafalı Makine 3E Emrede var belki biliyorsundur belki bilmiyorsundur. Emrede 4 kafalısı var.

apostrof reklam

🌱Yeni Üye🌱
ben ankaradan apostrof reklam. bende hem saatçioğlundan aldığım 8 kafalı spt 510 35 pikolitre makine var hemde optimumdan aldığım maxima 8 kafalı konika minolta 14 pikolitre makina var. her ikisinede aynı anda aynı işi aynı pasta ve aynı hızda gönderiyorum, iş 24m2 optimumdan aldığım konika kafalı maxima işi bitirdiğinde daha seiko kafalı makina işin yaklaşık yarısında oluyor yani konika kafalı maxima seıko kafalı makınadan 2 katı daha hızlı.baskıları karsılastırdıgında konıka kafalı maxımanın baskıları ıç mekandan bı farkı yok.ve noktaları seıko kafalı makınadan 3 te 1 daha küçük.her ıkı makınada baskıyı göndermeden önce kafaları temızledım.seıko kafalı makında baskı sırasında 3 .4 kere temızlık yaptım.konıka kafalı makınadahıç temızlık yapmadan bıtırdı işi.skonıka kafalı makınada temızlık esnasında seıko kafalı makınaya göre 10 da bırı boya tüketüyo.hepinize gönul rahatlıgıyla konıka kafalı maxımayı önerırım...

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benımde tavsiyem PHAETON UD-3206S VEYA UD-3208S OLABILIR Bundan başkası kım ne derse ınanmam bu cıhazı araştır

ysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.2eteknoloji.com
şu an en revaçta olan ve sorunsuz kaliteli baskı makinesi PHAETON 3206 s modelidir...

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
Konica Kafalı Makine 3E Emrede var belki biliyorsundur belki bilmiyorsundur. Emrede 4 kafalısı var.

ewet biliyorum gercektende güzel baskısı war zaten bende konica minolta kötü demedim

sadece seiko spt510 35 pl ile kıyaslamanın yanlış olduğunu söyledim

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Kıyaslayın yada kıyaslamayın. Şuan solvent makinelerde en iyi kafa Konica. En dayanıklı kafa Konica. En kaliteli kafa Konica. En sıkıntısız kafa Konica. Bu nu reklam olsun diye demiyorum. Çünkü bende Xaar kafalı makinede, Spectra kafalı makinede, Seiko kafalı makinede, Konica kafalı makinede var.
Günüzümüzde en iyi kafa solventde Konica.

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir cihaz istiyorsan arkadaş ben aldım ve çok güzel bu ataline reklam firmasından allah razı olsun almadan once herkes kendi cihazını övüyordu ama ben kararı bu phaeton ud 3206s karar verdım çok guzel tavsiye ederım

arkadaşlar phaeton seıko makınenın boyası konıca makınenın boyasından ucuz bunlarıda düşünun ve bence seıko kalite kullandığım için seıko derım kafada makınede ise phaeton

ysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.2eteknoloji.com
merhabalar arkadaşlar...
seıko spt 510 kafa makine alacaksanız bence phaeton marka makine almalısınız...
baskı hızı ve kalitesi ile fuarda da zaten phaeton fırtınası esmişti..
fuara gelenler bunu çok net bir şekilde gördüler...

ysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.2eteknoloji.com
....

Birde bu arkadaşlara değilde gerçek kullanıcılara soralım hangi makine hangi kafa diye.

yazdığın mesajın ne kadar saygısızca birşey olduğu ile ilgili fikrin varmı sevgili meslektaşım.....
tanımadığın bilmediğin insanlar bu diye hitap etmek genlerinde mi var...
sen makinem iyi diye yazdığında sorun yok ...
ben yazdığımda yalan söylermişim gibi bu arkadaşlara değil kullanıcılara soralım demen optimum reklama hiç yakışmadı...
ya da yok yok çok yakıştı aslında....
saygılar...

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
yazdığın mesajın ne kadar saygısızca birşey olduğu ile ilgili fikrin varmı sevgili meslektaşım.....
tanımadığın bilmediğin insanlar bu diye hitap etmek genlerinde mi var...
sen makinem iyi diye yazdığında sorun yok ...
ben yazdığımda yalan söylermişim gibi bu arkadaşlara değil kullanıcılara soralım demen optimum reklama hiç yakışmadı...
ya da yok yok çok yakıştı aslında....
saygılar...

sözüm sana değildi ama sende dahil olmak istemişsin.
Anlımız ak başımız dik. Fuarda karşımızda makinesini çalıştırmayıp kapatanların cümle alem kim oldugunu biliyor. Birkere makine çin malı japon falan değil ve alt yapısıda infinty. Çünkü infinity kadar dünyada sahtekar başka bir firma yok. Bütün sahiplerini bütün fabrikalarını kimse benden daha iyi bilemez. Bazıları burada misket oynarken ben bütün makine üreticilerinin fabrikalarını geziyor patronları ile dünyanın her yerinde yemek yiyordum. Gelin hep beraber isteyen herkesle saat tutup aynı datayı basalım jüri olarakda 100 adet sizin seçtiğiniz kullanıcı seçelim. Ama burada sadece yazmayalım. Bu işi gözler önüne serelim. Herkesi davet edelim. Size uyar ise bana her zaman uyar. ne dersiniz?