Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

spt 510 kafa

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
- Yeni teknoloji Konica kafalarla belki daha yüksek çözünürlük elde edebilirsiniz.
- Azaltılmış solvent boyalarla baskı sırasında tıkanmanın önüne de geçebilirsiniz.

Kıyasladığınız ya da BİTİRDİĞİNİZ Vutek yaklaşık 10 yıl öncesinin teknolojisiyle tasarlanmış ve üretilmiş sağlamlığını ve kalitesini ispatlamış gerçek solvent mürekkeplerle baskı yapan ve hala reklamcıların rüyası olan bir baskı makinasıdır.

10 yıl öncesine yaklaştığınızı düşünmenize neden olan şey Solvent teknolojisinin artık geliştirilmiyor olmasındandır.

Bitirdiğiniz Vutek in son makinesinden konuşalım isterseniz. Ne de olsa Forumlar bilgi paylaşımı içindir, karalama ya da pazarlama için değildir. Saatte 557m2 hızda 1200 dpi çözünürlükteki UV printeri ne zaman bitirirsiniz.

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herzaman heryerde gelin istediniginiz datayı getirin beyler. Beraber istediginiz makinede baskı yapalım birde saat tutalım. Hodri meydan kendine güvenen varsa bekliyoruz. Bu kadar iddaalıyız.

Makinanızı inceledim. Konica kafalı bu makinaya 500.000 m2 sorunsuzluk garantisi verebilirmisiniz . Yada bu makina hiç problem çıkarmadan 500.000 m2 baskı yapabilirmi? (buna kafalarda dahil)

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
seiko colorpainter 100s= HP10000S ve seiko colorpainter64 S = HP9000S her ikiside konica minolta 14 pl kullanıyor. Çünkü colorpainter 100 S bu makineyi seiko üretiyor HP veriyor HP de 10000S diye satıyor. Zaten S harfleri seikonun s i. Bu ülkedeki bütün seiko 64S ve 100 S leri ben kurdum halada servisini ben vermekteyim. Sayısı yaklaşık 40 tane .Biz seiko 64S ve 100S i satarken seiko firması ahlaksızlık yaparak aynı makinenin satışını oce yede vermiştir. Sonra bir ahlaksızlık daha yaparak hem distributorleri yani bizi ve oceyide devre dışı bırakıp makinin satışını tüm dünya çapında oce ye vermiştir. Şimdi HP yede ahlaksızlık yaparak şimdi 104 si çıkardı. Tabiki yine yüksek boya maliyeti çipli kartuş sistemiyle. Makineyi ilk kez enson Almanya Dusseldorf da yapılan Drupa fuarında sergilediler. Ahlaksız bir firma herzaman ahlaksız. Yakında o makinenin satışını bir başkasına verir. Insanlar o kadar emek veriyor , reklamını yapıyor seiko firması daha fazla para kazanabilmek için sizi yarı yolda bırakıp kaymağı kendi yiyiyor. Benim böyle ahlaksızlarla bir daha hiçbir yerde yolum kesişmez.

anlaşılan seiko ve seiko ürünlerine tamamen duygusal yaklaşıyorsunuz , şu bir gerçek ki türkiyede yüzlerce seiko kafa kullanan makine satıldı (FY-3206S) ve kullanıcılar son derece memmun ama konica kafalar için bir sürü olumsuzluklar duyuldu , sizin seikoyla olan sıkıntılılarınız tamamen seiko yla sizin aranızda burda kafa sadece seiko kafalardan bahsediliyor ve seiko kafalar SPT boya kullanıldığı sürece son derece stabil çalışıyor ve fyunion firması nın ürettiği challenger ve infiniti markasıyla türkiyeye yüzlerce xaar spectra ve seiko kafa kullanan makina satıldı ve hepside problemsiz çalışıyor benim merak ettiğim kaç tane perfect jet , lyric vs makinanın çalıştığı ? bu yüzden eleştri yaparken önce ne yaptığımıza ve getirdiğimiz ürürünün nasıl arkasında durduğumuza bakmalıyız , tekrar ediyorum seiko firmasıyla yaşadığınız sorunlar tamamen sizi bağlar , sırf seikoyla sorun yaşadınız diye seiko kafalara kötü demek gerçekten sizin gibi yıllarını bu sektöre vermiş biri için çook ayıp eğer seiko kafalar gerçekten kötü olsaydı seiko yerine piyasada yüzlerce konica olurdu , öyle değil mi ?

alperisildak

🌱Yeni Üye🌱
- Yeni teknoloji Konica kafalarla belki daha yüksek çözünürlük elde edebilirsiniz.
- Azaltılmış solvent boyalarla baskı sırasında tıkanmanın önüne de geçebilirsiniz.

Kıyasladığınız ya da BİTİRDİĞİNİZ Vutek yaklaşık 10 yıl öncesinin teknolojisiyle tasarlanmış ve üretilmiş sağlamlığını ve kalitesini ispatlamış gerçek solvent mürekkeplerle baskı yapan ve hala reklamcıların rüyası olan bir baskı makinasıdır.

10 yıl öncesine yaklaştığınızı düşünmenize neden olan şey Solvent teknolojisinin artık geliştirilmiyor olmasındandır.

Bitirdiğiniz Vutek in son makinesinden konuşalım isterseniz. Ne de olsa Forumlar bilgi paylaşımı içindir, karalama ya da pazarlama için değildir. Saatte 557m2 hızda 1200 dpi çözünürlükteki UV printeri ne zaman bitirirsiniz.

Ben yıllarca Vutek kullandım. Suan Konica Kafalı Maxima kullanmaktayım. Şuanki iş yerimin adı ROOFMEDIA. Konica kafalı Maxima, spectar kafalı vutek ile ile aynı hızda ve vutekten daha kaliteli baskı yapmakta. Vutek 250.000 USD Maxima 45.000 USD. Maximadan çok memnunum.
Alper

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben yıllarca Vutek kullandım. Suan Konica Kafalı Maxima kullanmaktayım. Şuanki iş yerimin adı ROOFMEDIA. Konica kafalı Maxima, spectar kafalı vutek ile ile aynı hızda ve vutekten daha kaliteli baskı yapmakta. Vutek 250.000 USD Maxima 45.000 USD. Maximadan çok memnunum.
Alper

Merhaba makina ihtiyacımız var kullanıcı olarak size şunu sormak isterim bu maxima 1 sene içerisinde 500.000 m2 baskıyı hiç problemsiz yapabilirmi? Kafalar ve mekanik aksam bu iş hacmine dayanabilirmi ?

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alper

Evet tamda yazdığın gibi yıllarca Vutek kullandın, çünkü Vutek sağlam ve kalitelidir. Teknoloji bu kadar ilerlemişken anca 10 yıl önce üretilen Vutek benzeri baskıları ŞU AN için alabiliyorsun. Umarım ileride yıllarca kullanabileceğin başka makinelerde olur.

250.000 USD 8 renk 16 kafalı 5 metre Vutek fiyatıdır. 16 tane spectra 256 kafa zaten 45.000 USD eder. Kalanınıda 3,5 tonluk hurda diye satsan zaten bu fiyatı buluyor.

Önemli olan teknolojinin nereye gittiğini görmek, Vutek saatte 557m2 basabilen 1200 dpi çözünürlükte UV makine yapmış. Bir bitirim çıksa da şunuda bitirse...

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Evet tamda yazdığın gibi yıllarca Vutek kullandın, çünkü Vutek sağlam ve kalitelidir. Teknoloji bu kadar ilerlemişken anca 10 yıl önce üretilen Vutek benzeri baskıları ŞU AN için alabiliyorsun. Umarım ileride yıllarca kullanabileceğin başka makinelerde olur.

250.000 USD 8 renk 16 kafalı 5 metre Vutek fiyatıdır. 16 tane spectra 256 kafa zaten 45.000 USD eder. Kalanınıda 3,5 tonluk hurda diye satsan zaten bu fiyatı buluyor.

Önemli olan teknolojinin nereye gittiğini görmek, Vutek saatte 557m2 basabilen 1200 dpi çözünürlükte UV makine yapmış. Bir bitirim çıksa da şunuda bitirse...

Bir kere 1200 Dpi < 1440 Dpi
Bir de bahsettiğin makinenin fiyatını söylermisin bize.

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir kere 1200 Dpi < 1440 Dpi
Bir de bahsettiğin makinenin fiyatını söylermisin bize.[/QUOTE

Forum da Konu başlığı ne olursa olsun sonu Maxima ile bitiyor. Forum yöneticilerinin bu duruma müdahele etmesi gerekiyor. Kendinizi Vutek le kıyaslayarak bir yere varmaya çalışmayın. Sadece fiyat önemli olsaydı, Yollarda sadece TATA olurdu.

gozyurtlu

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.asistanbul.org
Selam Optimum. Yüzünü özledik makinede servis ihtiyacı olmadığı için yüzünü göremiyoruz. Birgün gelde laflarız. Bugune kadar verdiğin hizmetlerden dolayıda çok teşekkür ederim.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
ahahahaha... Bozacı ve şıracıları gelmiş..

yıldırım061

🌱Yeni Üye🌱
kimine göre vutek kimine göre scıtex ben 3 sene scıtex xl-jet 1500 permium kullandım makınede hıc bır sorun yasamadım gayet guzel bır makıne ama vutek nasıl bılmıyorum