Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

stability

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshop cs5 + wacom tablet. Referans kullanılmamıştır. iyi seyirler...

stability_by_eren_akinci-d424h7f.jpg

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğinize sağlık çok iyi olmuş yalnız yanlış da düşünebilirim ama saçlarının rengi kıyafetin üzerinde ki mavi tonuna uygun olsaydı göz daha iyi üzerinde dolaşabilirdi

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğinize sağlık çok iyi olmuş yalnız yanlış da düşünebilirim ama saçlarının rengi kıyafetin üzerinde ki mavi tonuna uygun olsaydı göz daha iyi üzerinde dolaşabilirdi

yorumunuz için teşekkür ederim :) saçının rengini mavi yapmak istedim ama elbiseyi aynı renk yapınca pek hoş durmaadı o yüzden öyle bişey yaşadık :)

mrtaxy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gözlerinin içini bilinçli olarakmı boş bıraktınız ? sibirya kurdu rengi olabilirdi.
elindeki eğer metalse yansıma, kemikse sarımsı, taş ise grimsi olabilirdi.
ayaklar ve kollar biraz daha adaleli olabilirdi.

gözüme takılan detaylar bu kadar :) elinize sağlık, kolay gelsin.

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
gözlerinin içini bilinçli olarakmı boş bıraktınız ? sibirya kurdu rengi olabilirdi.
elindeki eğer metalse yansıma, kemikse sarımsı, taş ise grimsi olabilirdi.
ayaklar ve kollar biraz daha adaleli olabilirdi.

gözüme takılan detaylar bu kadar :) elinize sağlık, kolay gelsin.

gözleri özellikle boş bıraktım evet. aslında çok parlak duruyorlardı ama arka plan biraz parlak olduğu için gözlerin parlaklığı gitmiş :) elindeki metal aslında gayet güzel de olmuştu metale benziyordu ama son renk ayarlarında gitmiş o özellikleri :) ayak ve kolları da özellikle biraz daha gösterişsiz yaptım çok abartı olsun istemedim. bu dikkatiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim :)

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
saçrengiyle kıyafet konusu...
çok basit: "sihirli çubuk seçim aracı"nı seçiyosun,
yukarıdaki "tolerans"ı yüksek rakam girerek (yüzde 85 falan) saçı seçiyosun,
hatırlamıyorum dosya menüsünün hemen yanındaki menüden "ton-doygunluk" ayarına girip oradaki parametreyi sağa sola oynatınca adamın saç rengini istediğin gibi değiştir,
gerekirse aynı menü içinden ışık kontrast ayarla ve farklı kaydet. bitti:)
biraz artislik yapayım dedim yarım yamalak pshop'çamla:) ...

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
saçrengiyle kıyafet konusu...
çok basit: "sihirli çubuk seçim aracı"nı seçiyosun,
yukarıdaki "tolerans"ı yüksek rakam girerek (yüzde 85 falan) saçı seçiyosun,
hatırlamıyorum dosya menüsünün hemen yanındaki menüden "ton-doygunluk" ayarına girip oradaki parametreyi sağa sola oynatınca adamın saç rengini istediğin gibi değiştir,
gerekirse aynı menü içinden ışık kontrast ayarla ve farklı kaydet. bitti:)
biraz artislik yapayım dedim yarım yamalak pshop'çamla:) ...

sen artislik yap önemli değil de şunları bil ondan sonra yap :) 1. si yukarda yazdım saç renginin sebebini! ben öyle olmasını istedim. 2. 6 yıldır photoshop kullanıyorum senin o dediğin ayarları gözüm kapalı kullanıyorum. artislik yapmadan önce bence şunuda düşünün, o resmi yapabilen bi adam sizce bi saç rengini değiştiremez mi ?

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sen artislik yap önemli değil de şunları bil ondan sonra yap :) 1. si yukarda yazdım saç renginin sebebini! ben öyle olmasını istedim. 2. 6 yıldır photoshop kullanıyorum senin o dediğin ayarları gözüm kapalı kullanıyorum. artislik yapmadan önce bence şunuda düşünün, o resmi yapabilen bi adam sizce bi saç rengini değiştiremez mi ?

evet haklısın. kızma yav zaten "yarım yamalak" demiştim.
ilaveten bir saç renginin nasıl değişeceğini açıklarken ben mesajı aslında sana değil de başlangıç düzeyindeki hiç bilmeyen arkadaşlara yol göstermek için yazdım.

merak ettiğim bir konu var. kendi kendime yaklaşık 3-3,5 yıldır pshop+corel çalışıyorum. programları kullanmayı biliyorum lakin bu programlarda senin gibi yapamıyorum. elimle karakalem daha iyi ve rahat yapıyorum niye acep...

daha çok logo tasarlamada ve varolan hazır imajlarla çalışmada iyiyim fakat sıfırdan imaj oluşutramıyorum. bu işin sırrı nedir? salt yetenek mi?

herkese yöneltiyorum. teşekkürler...

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet haklısın. kızma yav zaten "yarım yamalak" demiştim.
ilaveten bir saç renginin nasıl değişeceğini açıklarken ben mesajı aslında sana değil de başlangıç düzeyindeki hiç bilmeyen arkadaşlara yol göstermek için yazdım.

merak ettiğim bir konu var. kendi kendime yaklaşık 3-3,5 yıldır pshop+corel çalışıyorum. programları kullanmayı biliyorum lakin bu programlarda senin gibi yapamıyorum. elimle karakalem daha iyi ve rahat yapıyorum niye acep...

daha çok logo tasarlamada ve varolan hazır imajlarla çalışmada iyiyim fakat sıfırdan imaj oluşutramıyorum. bu işin sırrı nedir? salt yetenek mi?

herkese yöneltiyorum. teşekkürler...

Estağfurullah arkadaşım kızmadım. bu tip çalışmalar yapmak istiyorsan bir grafik tablet alman gerekecek. mouse la malesef olmuyor bu işler. karakalem resim yeteneğin varsa tabletle de çizim yapabilirsin. ama resim yeteneğin yoksa bence hiç bulaşıp başını ağrıtma :)

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Estağfurullah arkadaşım kızmadım. bu tip çalışmalar yapmak istiyorsan bir grafik tablet alman gerekecek. mouse la malesef olmuyor bu işler. karakalem resim yeteneğin varsa tabletle de çizim yapabilirsin. ama resim yeteneğin yoksa bence hiç bulaşıp başını ağrıtma :)

evet malesef o tecrübeden geçtim ama tabletler el yakıyor.

özellile karikatüre merakım yoğun olduğundan araştırmıştım. ülkede pek bulunmayan "i-pen" diye bir kalem-fare ve türevleri var. fiyatı da makul 40 50dolar. ama yok işte ne yaparsın yokluğun gözü körolsun...:crying:

bilgi vereyim bu i-pen kalem fare altta tablete ihtiyaç duymuyor farenin kalem şekline getirilmiş hali ve usb uyumlu, kablosu yok bluetooth gibi çalışıyor. tüm arkadaşların bilgisi olsun.