Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

staj sorunu..

mosby

🌱Yeni Üye🌱
mrb arkadaşlar... Ben grafik tasarım bölümünde okuyorum. Bu sene 3. sınıfa geçtim ve okulumda zorunlu olmadığı halde bu yaz staj yapmak istiyorum. siz nereyi veya nasıl bir yeri tavsiye edersiniz? Acaba faydası dokunur mu? bi de şöyle bişi var stajını matbaada yap diyenler var bi de reklam ajanslarında yap diyenler var. Siz hangi görüştesiniz acaba..? Eğer ajansta yapmalıysam Doğan Yayın Holding de yapıcam.. sağolun şimdiden...:smile:

Son düzenleme:

teymur_izmir

🌱Yeni Üye🌱
düşüncen güzel yani ögrenci için stajın büyük faydası var hem okulda ögrendiklerini pekiştiriyosun hemde bilmediğin birçok şeyi görüp ögrenmeni sağlıyo ama büyük işletmelerin bazıları stajerlere genelde pek grafik anlamında bişeyler ögretmez yanii küçük işletmelerde herşeyin içinde olursun senin için daha yararlı olur....benim tavsiyem grafik ajansları yanii grafik konusunda kendini geliştirmek istiyosan grafik ajanları senin için daha iyi olur...

Son düzenleme:

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben matbaada çalışıroum stjyer olarak deil sana tavsiyem stajyer olarak başlarsan sana gun vericekler haftada 2 ve ya 3 gun gel dicekler fakat sen bu aralar gittiğinde sana çırak mualmelesi bile deil temizlikçi gibi boş işleri yaptırcak bence sen işi öğrenmek istiorum die başvur yane süreklki olsun okuldan mezun olunca açıkta kalma en azından çevren genişler kendinide sevdirirsen daha ne olsun ama işini mesleğğini seviyorsan ve yapıcaksan öğrenme amaçlı gir sakın parayı ön plana alma para için deil sevdiğin için çalış şunuda unutma şimdi az alırsın sonradan arkası gelir...okul harçlığını çıkarsan yeter sanaa.tammamı üstat hade başarılar..

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
lise de okuyosan arkadsların dediği gibi olcak bende lisede aynı şeyi yaşadım çünkü.bide büyük bi ajans ta çalışmayı düşünüyosun.matbaa senin daha iyi bence renkleri orda ve tasarımları nasıl yapıldığını görünce mesleği daha çok benmsersin bence.ama sana tek diyeceğim lise,üniversite mezunları çok fark atıyo.bence sıranı yerini belirle derim büyük bi yerdn değilde küçük bi yerden başlamalısın

mosby

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkür ederim. bu arada üniversiteye gidiyorum..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Grafik tasarım öğrencisiysen reklam ajansında yapmanı öneririm ben stajımı reklam ajansında yaptım we çok şey öğrendim ayrıca eğer senle ilgilenebilen we deneyimli we tecrübeli bir reklam ajansı bulursan iş hakkında çok deneyim kazanıyor we çok şey öğreniyorsun.Bir matbabada sadece baskı konusunda en iyi olanilirsin tasarım da değil.En azından reklam ajansında çalışarak grafikerlik tecrübesi kazanır we grafik tasarrım programları öğrenebilirsin.

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben bir yıl daha beklemenii öneririm şu anda bir grafik tasarım ajansında çalışıyorum ve artık yavaş yavaş işten soğumaya başlıyorum arkadaşın dediği gibi her işi yaptırırlar üstüne bide tasarım yaptırırlar üstelik o kadar yaptığının maddi olarak ta bir karşılığı yoktur.ben bi sene daha beklemeni bu yazda para kazanabileceğin bir iş yapmanı öneririm.yok eğer illa mesliğimle ilgili çalışacam diosan matbaayı tercih et ajanstan alacağın şeyler biraz daha bekleyebilir.umarım senin için en hayırlısı neyse o olur kolay gelsin arkadaşım...

truant34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
üniversitenin bilg. prog bölümünden mezunum şu an bi reklam ajansında stajyerlık yapıyorum bana kalırsa bi müddet ajansta bulun programların işleyiş tarzını öğren sonrada bi çırak diye matbbaya geçiş yap makinalrı tanımam ve kezim olaylarına aşina olman açısından birbirlerini tamamlaması açısından bence en uygun olanı bu...şahzen ben bunu uyguluyorum şu an sana tafsiyemde bu ..bence öğrenmenin zamanı olmaz aklında varsa hemen işe atıl derim zaman kaybı olmasın yani başarılar