Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Staj Yeri Arıyorum...

yeliz91

🌱Yeni Üye🌱
Cağaloğlu Anadolu Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2.sınıfta ayrılmak durumunda kaldım ve mesleki açıköğretim lisesi grafik tasarım bölümüne geçiş yaptım,aynı okulda meslek dersleri eğitimimi aldım,son sınıfım... ayrıca 2 aylık kurs bitirdim.. illustratör,photoshop biliyorum, flash başlangıç seviyesinde... Çabuk öğrenen biriyim.. Staj yapabileceğim bir yer arıyorum..

İyi bir grafiker olmak için program bilmekten öte yaratıcılık ve tasarım bilgisi olması gerektiğine inanıyorum ve buna 'iş' olarak bakılmamalı severek ve isteyerek yapılmalı aksi takdirde çok verimli olunabileceğini sanmıyorum..

(türbanlıyım,bunu sorun olarak gören yerler olduğu için belirtmek istedim)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

markizreklam

🌱Yeni Üye🌱
Stajer

avrupa yakasında bulunan ajansımıza stajerler alınacaktır, stajer maası verilectir.

MURAT SERİN

yeliz91

🌱Yeni Üye🌱
Ilan güncel değildir... 1,5 aydır reklam ajansında çalışıyorum...