Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

STAJER ÖĞRENCİ - Türkiye Geneli

unique_ozlem_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
STAJER ÖĞRENCİ

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: Photoshop,fireworks,dreamveaver,flash,corel draw

İş deneyimi ve içeriği:

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Yapmamış

Medeni Hali: Bekar

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Biz aslında dört kişiyiz..Bizimlşe çalısmak isteyen bir şirket arıyoruz.Esos sistem bakım onarımı,kader ag yonetıcısı,selda hemsırelık,bende grafikerlik yaparım...İŞ bulamassanız her türlü iş olur.. sakıncalı bişey olmasınnn...

E-posta: gizemli_peri_one@hotmail.com

Telefon: 0538 456 27 59

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? | İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

unique_ozlem_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
91 kişi bakmıs bi kişi bbı ile cvp yazmamısss yaaaa :( tabı bız dalga geciomuus gibi sakın yanlıs anlasılmasın sadece hepımız aynı yerde calısmak ıstıyoruz hemdiyye perfonmasımız daha iyi olur :)

mertnalan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kadıköy Caferağada Dörtk Reklam ajasında çalışmayı düşünürseniz cv nizi bekliyoruz
nilufer@dortk.com
05304178318

unique_ozlem_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 STAJER ÖĞRENCİ GRUP - İstanbul

3 STAJER ÖĞRENCİ GRUP

Aranan Şehir: İstanbul

Okulunuz: Teknik Meslek Lisesi

Çalışma Şartları: Staj Görmek İstiyorum

Referanslar:

İşle ilgili açıklama: Biz 3 stajer öğrenciyiz ve bilgisayar bölümünde okuyoruz.Dreamweaver,Fireworks,Flash(Orta seviyede) ve asp,html yakında phpde öğrenicez.Bende photoshopda(orta seviye) ve corel drawda(baslangıc sevıyesı) biliyorum...3muzunde bır grub olarak calısabılecegımız bır staj yerı arıyoruz.. Ciscodan ag temelleri ve bilgisayar teknisyeni sertifikamızda vardır...İlanımızla ilgilenenler için tskler

E-posta: unique_ozlem_@hotmail.com

mertnalan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba yardımcı grafiker aramaktayız ilgilenirseniz telefonla randevu almanızı rica ediyoruz 0216 338 00 52 DörtK

arenatek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazılım Şirketimiz için broşür, poster, infografik ve bilgi formu tasarımı yapacak stajer arıyoruz. Perfomansa göre maaş artırımı ve iş imkanı sunulacaktır. ilgileniyorsanız adresine CV'nizi ve porfolyonuzu göndermenizi rica ediyoruz.

arenatek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazılım Şirketimiz için broşür, poster, infografik ve bilgi formu tasarımı yapacak stajer arıyoruz. Perfomansa göre maaş artırımı ve iş imkanı sunulacaktır. ilgileniyorsanız yuespi.com@gmail.com adresine CV'nizi ve porfolyonuzu göndermenizi rica ediyoruz.

arkap

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.asistbuy.com.tr
AsistBuy adlı E-ticaret sitemizde görev alacak,
CSS3, HTML5 ve tercihen JQuery, Java Script, Adobe Photoshop bilen
Junior Developer geliştiriciler arıyoruz.

Kendine güvenen, takım çalışmasına uyumlu arkadaşları aramızda görmek istiyoruz.

Saygılar

Cenk Güven
Asist İç ve Dış Ticaret A.Ş.
M : + 90 532 283 3189
T : + 90 216 527 2620
F : + 90 216 527 2630
E : arkap@asist.com.tr

VOLKANDUSMEZ

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba myra bilişim Bayrampaşa'dan volkan ben biz ekip halinde kamera güvenlik sistemleri alrm ve web tasarım işlerin yapıyoruz bizimle calismak isterseniz deyatları görüşmek icin 0532 342 01 97

derinnisa

🌱Yeni Üye🌱
volkan abi e sen başka işçiler arıyosun ama işçilerini yarı yolda bırakıyosun

derinnisa

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba myra bilişim Bayrampaşa'dan volkan ben biz ekip halinde kamera güvenlik sistemleri alrm ve web tasarım işlerin yapıyoruz bizimle calismak isterseniz deyatları görüşmek icin 0532 342 01 97

arkadaşlar myra bilişim yalan haberdir sAkın inanmayın ben gittim beni yarı yolda bıraktılar staj yeri arıyorum ortada kaldım :mad: