Neler yeni

stajer üsküdar-kadıköy civarı

yayinevi

🌱Yeni Üye🌱
yayınevimize yetiştirilmek üzere yardımcı stajer aranmaktadır.quarke,corel,photoshop,freehand programlarını bilen,tasarım ve dizgi yapabilecek,üsküdar-çamlıca-göztepe çevresinde oturan lise veya üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan stajer alınacaktır.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Duyuru: İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu?

İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • İlanlarınıza iletişim bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir. İletişim bilgileri paylaşımından doğacak sorunlardan grafikerler.net hiç bir şekilde mesuliyet kabul etmez.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
— Kendiniz hakkında açıklama:
— İletişim bilgileriniz:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:
— İletişim bilgileriniz:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
yayınevimize yetiştirilmek üzere yardımcı stajer aranmaktadır.quarke,corel,photoshop,freehand programlarını bilen,tasarım ve dizgi yapabilecek,üsküdar-çamlıca-göztepe çevresinde oturan lise veya üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan stajer alınacaktır.

O kadar programı bilen stajer varsa ben de alayım hemen 4-5 tane?
O kadar programı öğrenmiş bir insana ek olarak ne öğretmeyi düşünüyorsunuz ki sizin stajeriniz olacak?

Kusura bakmayın ama bence bu grafiker maaşından kırpma yöntemlerinden en yenisi. Bu günlerde çok fazla ilan var bu şekilde...

yayinevi

🌱Yeni Üye🌱
O kadar programı bilen stajer varsa ben de alayım hemen 4-5 tane?
O kadar programı öğrenmiş bir insana ek olarak ne öğretmeyi düşünüyorsunuz ki sizin stajeriniz olacak?

Kusura bakmayın ama bence bu grafiker maaşından kırpma yöntemlerinden en yenisi. Bu günlerde çok fazla ilan var bu şekilde...

o kadar programı biliyorum deyip de hiç bişey yapamayan insanlara ne diyorsunuz peki? önemli olan programı bilmek değildir tecrübe kazanmaktır.programı herkes öğrenebilir yüzeysel olarak.sizin tercihiniz tabiki istiyorsanız alabilirsiniz 3-4 tane stajyer....
İlan ile ilgilenmiyorsanız polemik yapmanıza da gerek yok.
Zaten stajyer ilanlarına verdim ilanı farkındaysanız deneyimli yetişmiş eleman aramıyorum....

cananarslan3

🌱Yeni Üye🌱
stajyer grafiker

Doğuş Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümünü birincilikle bitirdim. Freehand ve Photoshop biliyorum. 3 ay Can Medya'da staj yaptım. Ajansın creative çalışmalarını yapmıştım. 1 ay da Kaya Reklam'da çalıştım. Mail adresinizi verirseniz cv mi ve birkaç çalışmamı gönderebilirim. Saygılar.

malhun

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben bu siteye yeni üye oldum ve ilanınızı gördüm... Kısıklı'da oturuyorum. 3 yıllık dershane ve yayınevi tecrübem var... En son 2,5 yıl Kültür Yayıncılık'ta çalıştım... Bahsettiğiniz programlardan sadece corel i bilmiyorum... 4 renk yayıncılıkta tecrübeliyim...

Clinic

🌱Yeni Üye🌱
İlanınızl ilgileniyorum.İletişim numaralarınızı alabilirmiyim?

Burcubahar

🌱Yeni Üye🌱
İlanınız güncelse email adresi veya iletişim numaranızı yazarsanız sevinirim. Göztepe/Kadıköyde oturuyorum. Freehand biliyorum. Az olarak photoshop ve 3d max biliyorum. Akdeniz Üniversitesi Grafik Tasarım mezunuyum.

worldly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb adım cemal 05319575558 bu numaram cemal_huner@windowslive.com buda adresim istediğiniz programları biliyorum ve bu işle ilgileniyorum ulaşırsanız sevinirim.VE SİGARA KULANMIYORUM

desıgn1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu konuyu öylesinemi açmışlar hiç bir arkadaşa cevap yazılmamış

s_dizmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilanınızla ilgileniyorum. 0555 378 52 69 yada siz irtibat numarası verin...

worldly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb ben Cemalettin

Temel web tasarım ve grafik tasarım eğitimini aldım.Şimdi ileri seviye eğitim almaya başladım ama aynı zamanda piyasaya da adım atmak istiyorum. Bu yüzden siz değerli iş verenlerle çalışmak isterim.

Adobe photoshop cs5 (orta )

Corel Draw x4 (orta)

Macro media freehand MX11(orta)

Quark Xpres (orta )

Gsm:05319575558

Gsm2:05426574397

e mail :cemal_huner@windowslive.com

Ulaşırsanız sevinirim serin kalın

BASKICI1

🌱Yeni Üye🌱
ilan güncelmi güncelse msn adresimi eklerseniz sevinirim fatih.1922@hotmail:rofl: