Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Star TV yeni logosu ? Gerçekten yeni mi ?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Marcos Torres kanalın eski logosuyla yeni tasarladıkları logoyu karşılaştırırken şunları söylüyor: "Eski ve yeni logonun bir çok yönden farklı olduğunu düşünüyoruz. Öncelikle eski logoda S harfi ana öğeydi ve yıldız daha ikinci plandaydı. Yeni logoda ise S'yi tamamen eleyip yıldızı ana karakter yapmayı seçtik. Bunu yaparken amacımız objenin kendisinin kanalın adını temsil etmesi ve böylece harfi ortadan kaldırıp ikona ve kanalın adına daha çok güç vermekti. Grafik anlamda da yeni logonun daha güncel ve belirli bir modern dokunuşu olduğu kanısındayız. Logonun karşıt şekillerden oluşması sonucu ortaya daha ilginç ve çekici bir yıldızı tasarımı çıkmış oldu. Böylece sadece bir harf ve yıldızdan olan bir görselden uzaklaşılmış oldu."...alıntı

Gitsinler kumda oynasınlar yahu..

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yeni logoda ise S'yi tamamen eleyip yıldızı ana karakter yapmayı seçtik. Bunu yaparken amacımız objenin kendisinin kanalın adını temsil etmesi ve böylece harfi ortadan kaldırıp ikona ve kanalın adına daha çok güç vermekti.

Bütün gücü ikona pompalamışlar star yazısını ara da bulasın.... :D

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
6 köşeli yıldız ile 5 köşeli yıldızı bir birine benzetmek üçgen ile dikdörtgeni bir birine benzetmek gibi bir şey.
5 köşeli yıldız bizim ülkemizin simgesi. Yahudiler ise herhangi bir yıldız değil kesinlikle 6 köşeli yıldızı simge olarak kullanır. O zaman Türk Bayrağındaki yıldız da mı şüpheli ))
Bazen komplo teorisi yaratmak için çok zorlama iddialar çıkabiliyor.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Fikre katıldığımdan değil, ancak şöyle bir iddia dolaşıyor ortalarda:

Mb6zS.jpg

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yapana da helal olsun demeli, sitede logo ile ilgili 3 tane konu var ve yığınla yorum, görse o da şaşırırdı, sürekli gündemde. :D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu büyük tesadüf denilen konulara eklenen yahudi yıldızıyla normal yıldıza bakanlar umarım birinin beş köşeli, diğerinin altı köşeli olduğunu görebiliyorlardır..

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu büyük tesadüf denilen konulara eklenen yahudi yıldızıyla normal yıldıza bakanlar umarım birinin beş köşeli, diğerinin altı köşeli olduğunu görebiliyorlardır..

Ben buldum, hayır ben buldum, hadi ordan en yakın olanı bende, hepiniz avucunuzu yalayın bendeki benzerden de öte ikizi. :rofl::rofl::rofl:

Sonuç; biri görmüş, biri yakalamış, biri pişirmiş, biri yemiş, en sonuncusu da ne yediğinizi gördünüz mü? :D:D:D:D:D

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben buldum, hayır ben buldum, hadi ordan en yakın olanı bende, hepiniz avucunuzu yalayın bendeki benzerden de öte ikizi. :rofl::rofl::rofl:

Sonuç; biri görmüş, biri yakalamış, biri pişirmiş, biri yemiş, en sonuncusu da ne yediğinizi gördünüz mü? :D:D:D:D:D

"Bir halt yedik ama ne olduğu konusunda hala bir fikre varamadık" demiş olabilir :D :D

O değil de Arap bu konu karşısında saçına bakıp, ne ka şanslı olduğunu düşünüyodur kesin :D:D:D:D

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
koyduğunuz 3 görsel arasındada herhangi bir ortak yön yoktur logoların yapılış şekilleri ve amaçlarını incelemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. bu sadece koyduğunuz 3 görsel için geçerli bir yorumdur ayrıca :)

doğru bir tespit. eğer bunları birbiri ile benzeteceksek, 50 yıldır yapılmış bütün logoları da birbirine benzetebiliriz... Aksine bariz kavram farkları var, sunular çalışmalarda...

MILAN0

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
pixellovestudios.com
siz nasıl grafikersiniz anlamıyorum, orada sandığınız gibi 6 köşeli yıldız yok, iç içe geçmiş yıldızlar var sizde 6 gibi görüyorsunuz, bence logo gayet hoş, eskisinden 10 kat iyi. Hep eleştirecek birşey buluyorsunuz, size birşey beğendirmek zor.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
"Fikre katıldığımdan değil" diye belirtmiştim, yineliyorum..

Ancak;

Eklediğim resimde, her iki logonun da ortasında beyaz beş köşeli yıldız görüyorum.

Bu yıldızların etrafındaki şekillerin de birbirleri ile çok alakasız olduğu söylenemez..

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
siz nasıl grafikersiniz anlamıyorum, orada sandığınız gibi 6 köşeli yıldız yok, iç içe geçmiş yıldızlar var sizde 6 gibi görüyorsunuz, bence logo gayet hoş, eskisinden 10 kat iyi. Hep eleştirecek birşey buluyorsunuz, size birşey beğendirmek zor.

Biz ağzı sütten yananlardanız. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Ama siz şanslısınız artık süt tozu diye birşey var. :D

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Sabah sabah çok eğlendim yahu, siz çok yaşayın e mi.Yorumlar süper :D:D

Bende kasıtlı olarak benzer yapıldığını sanmıyorum aslında ama çağrıştırma bakımından epey şüpheli.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
"Fikre katıldığımdan değil" diye belirtmiştim, yineliyorum..

Ancak;

Eklediğim resimde, her iki logonun da ortasında beyaz beş köşeli yıldız görüyorum.

Bu yıldızların etrafındaki şekillerin de birbirleri ile çok alakasız olduğu söylenemez..

:) Skyfox; israil logosunun ortasında yıldız gördüğün doğru ama her yıldız formunun israille bağlantısını nasıl kurdun onu anlamadım?

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
:) Skyfox; israil logosunun ortasında yıldız gördüğün doğru ama her yıldız formunun israille bağlantısını nasıl kurdun onu anlamadım?

Tekrar tekrar fikre katılmadığımı belirttiğim halde bağlantı kurduğuma nasıl karar verdin, ben de onu anlamadım.. :)

Beş köşe, altı köşe dediğin için her ikisinde de beş köşe olduğunun altını çizdim.

"Böyle bir iddia dolaşıyor ortalıkta" diyorum, o kadar..

Sonuçta bu memlekette siyon figürleri, Selçuklu figürü diye kakalanmıyor mu? Kakalanıyor.. :)

Sembolleri bırakalım, icraatlara bakalım desek, durum vahim.. "Siyaset yapıyor" oluruz.. Boşverelim en iyisi, oyarlarsa oysunlar gözümüzü.. :angel:

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gitsinler kumda oynasınlar yahu..

abi öyle diyorsunda şeker piliç reklam anlaşmasına 2 milyon harcadı ve buna logo tasarımıyla başlandı sence o logo 2 milyon edermi :)

logodan çok süslü cümleler satıyorlar kanaatindeyim :)

dvrN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
bostanciogludevran.wordpress.com
herşeyi birbirinize benzetirsek, girin goodlogo.com'a, logonun üstüne gelin, bakın o logoya kaç tane benzer logo var? esinlenmeler sürekli olur, hangimiz yapmıyoruz ki?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tekrar tekrar fikre katılmadığımı belirttiğim halde bağlantı kurduğuma nasıl karar verdin, ben de onu anlamadım.. :)

Beş köşe, altı köşe dediğin için her ikisinde de beş köşe olduğunun altını çizdim.

"Böyle bir iddia dolaşıyor ortalıkta" diyorum, o kadar..

Sonuçta bu memlekette siyon figürleri, Selçuklu figürü diye kakalanmıyor mu? Kakalanıyor.. :)

Sembolleri bırakalım, icraatlara bakalım desek, durum vahim.. "Siyaset yapıyor" oluruz.. Boşverelim en iyisi, oyarlarsa oysunlar gözümüzü.. :angel:

:) Ben yaşlıyım yanlış anlamış olabilirim sen kusuruma bakma :) Logonun beğenilmeme durumu çevreden aldığım duyumlarıda destekliyor..Hiç bu işle uzaktan yakından ilgisi olmayan arkadaşlarım bile yuh diyorlar :) Sonuç elbet değişmeyecek, logo sunuma verildi, nabız yoklamadan kullanıma başlanıldı..Diyecek tek şey Parlement sinema kulübü ve ondan önceki saat 17 animasyon kuşağı için hayırlısı olsun demek..

abi öyle diyorsunda şeker piliç reklam anlaşmasına 2 milyon harcadı ve buna logo tasarımıyla başlandı sence o logo 2 milyon edermi :)

logodan çok süslü cümleler satıyorlar kanaatindeyim :)

:) Bunlara 4 tl ye Kartvizit, 10 tl ye web sitesi, 30 tl ye 3D yapan arkadaşlardan bahsetmek gerekiyor :)

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
:) Ben yaşlıyım yanlış anlamış olabilirim sen kusuruma bakma :) Logonun beğenilmeme durumu çevreden aldığım duyumlarıda destekliyor..Hiç bu işle uzaktan yakından ilgisi olmayan arkadaşlarım bile yuh diyorlar :) Sonuç elbet değişmeyecek, logo sunuma verildi, nabız yoklamadan kullanıma başlanıldı..Diyecek tek şey Parlement sinema kulübü ve ondan önceki saat 17 animasyon kuşağı için hayırlısı olsun demek..

:) Bunlara 4 tl ye Kartvizit, 10 tl ye web sitesi, 30 tl ye 3D yapan arkadaşlardan bahsetmek gerekiyor :)

:) sen öyle diyorsan öyledir abicim seni yeniden görmek güzel hiç görüşemiyoruz :))

zync

🌱Yeni Üye🌱
Benzerlik olabilir, şahsen esinlenme dahi olmadığını düşünüyorum nitekim trend Typographic Font ve üçgen şekiller kullanılmış. Video Jenerikleri de yine typographic particle animasyonlar. Show tv'nin eski Jenerikleri de aynı sistemdir fakat daha eski teknoloji ile yapışmış. Hatta ismini hatırlamıyorum ama fransız firmasıydı. yazı tipinin fransız CINE+ ve M6 logoloruna benzeme sebebi tasarımcının aynı olması. A.q ne kadar konuştum ya...