Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Star TV'nin yeni logosu, nasıl olmuş?

karadumanyeliz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende beğenmedim ekranda fazlaca göz yoruyor ve kapladığı alan fazla... eskiside demode ama alışkanlık mı bilemiyorum daha güzeldi bence...
topraaamdanda hiç kaçmaz... saygılar...

gvdfl

🌱Yeni Üye🌱
Logo Arjantin'de bir firmaya yaptırılmış.Türk'ün gücüne inansalarmış keşke...İçinde barındırdığı anlamı bilemem ama görsellik açısından olmamış be...

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Renkler genel olarak soğuğa kaçmış.
Onun duşında ben de biraz Show Tv den esinlendiklerini düşündüm.
Renk geçişleri konusunda:p

hdblack35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logoyu vektörel olarak bulamayınca kendim çizdim. Gördüm ki, çok basit ve zaman almayan bir yapısı var.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Cıks... eski logo daha iyiydi... aslında olurmuş bu da olamamış. ama muhtemelen ufak ufak rotüşlanarak iyileştirilecektir. Öyle bir potansiyeli var.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Cıks... eski logo daha iyiydi... aslında olurmuş bu da olamamış. ama muhtemelen ufak ufak rotüşlanarak iyileştirilecektir. Öyle bir potansiyeli var.

Şunu söylemeliyim logoyu hiç beğenmedim hatta ilk halinde ortası boştu yani yıldız şekli verilmiş ama sonradan beyaz renkte bi yıldız koymuşlar onlar da farkına varmış geç de olsa fakat tanıtımları logoyla bir bütün olmuş onu beğendim.

Yani tonla para say sonra düzelteceğim diye uğraş dur.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
Bunlar da yurt dışında bir takım çok reyting alan tv lerin logoları... Bizimkiler hala kuşla böcekle uğraşa dursun adamlar, tabiri caizse bunlara tram verip ekranın ezber bozan bir yerine koyuyor, dizinin en heyecanlı yerinde bile insanın canı logoya bakmak istiyor... Kuş kondurarak reklam yapamayacağımızı umarım bir gün öğreniriz :D

usa-logo1.gif

cw-logo.png

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pek tv ile arası iyi olmayan ben, daha yeni farkettim logonun değiştiğini... beğendimmi diye sormadım bile kendime... beğenmedimmm... illaki star 5 köşeli olacak değil sanırım .. ve hatta adı star diye yıldız olmasıda gerekmiyordu... konuyu beğendim :) logoyu beğenmedim :(

kelebek_fly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede çok gereksiz anlamsız ve saçma olmuş daha ağıt oturaklı bir logo olabilirdi hiç beğenmedim yakışmamış bence

arkadaşın dediği gibi star tv nin parlement sinema clubu filmleri süper bir düşünce çocukluğumuzda izlerdik o enfes müziği filan hoş olmuş ama logo vasat

hasretimsana

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende hiç begenmedim ve cok falzada begenen yok anladıgım kadarıyla

Grafi-ray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
files.php

files.php
bilmiyorum bunu görmeyen kaldımı paylaşayım dedim yinede

Dontmake

🌱Yeni Üye🌱
Doğuş Grubu'na geçtikten sonra köklü bir değişim sürecine giren Star TV, 1 Ocak itibariyle yeni logo ve görsel kimliğiyle izleyicilerin karşısına çıktı. Show TV ve CNBC-e gibi rengarenk bir logoyu tercih eden kanal, yeni logosunu Buenos Aires merkezli Superestudio Ajansı'na yaptırdı.

Yeni Star logosunu yaptırırken çıkış noktalarının kendilerine gönderilen brief'teki Doğuş Grubu'nun temel değerlerini orijinal ve özgün bir şekilde yansıtıp Türkiye pzarına uyacak bir iş çıkarmak olduğunu söyleyen Ezequiel Rormoser: "Kanalın hedeflediği ana değerler olarak modern bir duruş, kaliye, yenilik, bütünlük ve tutku ortaya çıkıyordu. Kanalın içerik anlamında karakteristik özellikleri arasında eğlenceli, pozitif, saygılı, kolay takip edilebilen, canlı, parlak, yaratıcı, sıcak ve zengin olması yer alıyordu. Buradan hareketle logo üzerinde çalışmalarımıza başladık. En önemlisi yıldızın leklinin nasıl yansıtacağımızdı. Burada elmasın yıldız şeklinden yola çıktık ancak bire bir elmas yapmak da istemiyorduk. Dolayısıyla karşıt şekillerin bir araya gelerek bir yıldız oluşturduğu bu tasarım ortaya çıktı"

Yeni logoya aşık olacaklar
Ezequiel Rormoser ve Marcos Torres

"Bizce tasarımdaki tek dezavantaj olabilecek nokta, yeni logonun eskisinden çok farklı olmasından dolayı markanın geçmişi ile ilişki kurmasındaki sıkıntı. Gerçi geçmişle direkt bir ilişki kurulması STAR'ın yeni objektifleri arasında yer almıyordu. En temel hedef izleyici kitlesi katmaktı. Bunu göz önünde bulundurarak güçlü bir pazar konumlandırma kampanyasıyla herkesin eski logoyu unutup yeni logoya aşık olacaklarını düşünüyoruz!"

cesices

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logonun benzetildiği logolara kıyasla birkaç gömlek üstün olduğunu düşünüyorum
misal: show tv logosu... ne anlatıyor ki... çok mu kaliteli...
star ın logosunun çıkış noktası en azından yıldız
sonuç olarak renkli bir tv kanalı logosunu özüne sadık kalarak şekillendirmişler
bence yapılabilecek en güzel logo
özetle beğeniyorum.

kondu

🌱Yeni Üye🌱
zaten ismini hatırlıyamadığım yabancı bi şirketin logosu bu ÇALINTI yani anlıyacağınız