Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Starflex M455

serkan25

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaslar ben Starflex M455 makina hakkinda bilgi ariyorum, Bu bir Flexo makinasi 8 rengten ibaret internette arastirdim ama malesef sonuca ulasamadim bilgisi olan lütfen yardim etsin simdiden tskl....

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Opp, Cpp, Poliyetilen, Polyester, Alimunyum, ****lize gibi plastik malzemelerin, bobin olarak çaliştigi, flexible ürünlerin baskısını yüksek baskı olarak, plastik klişelerle yapabilen baskı makinasidir diye kendime ait basit bir tanım yapabilirim.

serkan25

🌱Yeni Üye🌱
tskl arkadasim bu makinayla calisma sekli hakkinda bilgi? Veya Bu makina hakkinda bilgi neler yapila biliyor ve dügmeler ayrintili bilgi nerden bula bilirim?

refazbursa16

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım o makina hakkında tam bilgiyi burdan anlatmam imkansız baskı işlemi cok amaclı renkler konusundada 4 ön 4 arka baskı olarak calışır veya 6 ön 2 olur yani cok deyişken ve birde baskı ayarı oldukca dedaylı forsa vermek renkleri üst üste otutturmak falan gerci bunları sen biliyorsundur ama makinayı calıştırmak için bilen bir kişinin göstermesi lazım benim görüşüm bu konuda bilgi saybi olduğumdan makinaya zarar vermeni istemem
saygılar