Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

strike menü

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
fiyatları kendileri yazacaklarmış... yorumlarınızı bekliyorum... teşekkürler...

yemekmens.jpg

yemekmensi.jpg

Benzer konular

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
renk uyumu : -5 vektör kullanımı : -3 alan kullanımı : 2 Yazı font seçimi : 1 görsellik : - 2 düşünce : 2 perspektive : - 3
yani 10 üzerinden -2

yorumumu yanlış anlama...

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
renk uyumu : -5 vektör kullanımı : -3 alan kullanımı : 2 Yazı font seçimi : 1 görsellik : - 2 düşünce : 2 perspektive : - 3
yani 10 üzerinden -2

yorumumu yanlış anlama...

yanlış anlama berbet diyorsun yani... öyle demiyorsan bile puanlaman o şekilde...yanlış meslek seçmişim gibi geldi bana bu yorumundan dolayı...

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
yanlış meslekle alakası yok bütün insanlar dal tutar eğer odal çürümeden üzerine çıkarsa başarmıştır eğer çürür ve dal kırılırsa başarısız olur...

DalrüzgarıaFETSEDEKırılmıştırbİRKERE..

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
yanlış meslekle alakası yok bütün insanlar dal tutar eğer odal çürümeden üzerine çıkarsa başarmıştır eğer çürür ve dal kırılırsa başarısız olur...

DalrüzgarıaFETSEDEKırılmıştırbİRKERE..

yani rüzgar olarak affettinmi beni... bu yazıda bi çelişki ifade etmedi bana... sözlerinden dala tutunmadan kendini aşağıya at dercesine bir anlam var...

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) artık ne anlarsanız size kalmış birşey...

hımmm ne anlarsanız ? benim anladığım şu tasarımda profesyonel oldum ben dercesine bir tavrınız var... yaptığınız menülerden bizimle paylaşırsanız profesyonelmisiniz, adaymısınız, yoksa çok uzakmısınız... görürürüz bizde...

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Font seçimi ve renk seçimin yanlış. Adamın logosunu ön plana çıkarmak istemişsin ama
başka bir renklede yapabilirdin. Yazıyı beyaz yapmışsın okunamıyor. Okunması için kenarına
kontür vermişsin ama yakışmamış. İnsan o yazıyı okurken gözü ağrır. Biraz daha çalış üzerinde. Sadeleştir biraz. Kolay gelsin. Haa unutmadan bu zemin bowling salonuna da yakışmamış.

Son düzenleme:

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
hımmm ne anlarsanız ? benim anladığım şu tasarımda profesyonel oldum ben dercesine bir tavrınız var... yaptığınız menülerden bizimle paylaşırsanız profesyonelmisiniz, adaymısınız, yoksa çok uzakmısınız... görürürüz bizde...

size birşey ispatlamam gerekmiyor....herkez kendi ipiyle asılır....ben sizen çalışmanıza yorum yaptım sizinde zorunuza gititği için bukadar uzattınız

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kapaktaki sarı zemin işi bozmuş. Firmanın kurumsal rengimi bilmiyorum. Ama kurumsalda olsa alt zemin rengini tasarımın geneline uydurabilirsin. İç kısımda ise ürün isimlerini doygun siyah yaparsan daha güzel olur sanırım. Birde ürün resimlerinin çekim açıları farklı olmuş firmadan aynı açıdan yeni çekimler istemeni öneririm. Kapak sarı zemin dışında gayet hoş olmuş emeğine sağlık.

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
size birşey ispatlamam gerekmiyor....herkez kendi ipiyle asılır....ben sizen çalışmanıza yorum yaptım sizinde zorunuza gititği için bukadar uzattınız

ben uzatmıyorum... sadece size cevap yazıyorum... ve yaptığınız yorum hiç mi hiç yorum gibi değil... teşekkürler diyip kapatalım...

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
Font seçimi ve renk seçimin yanlış. Adamın logosunu ön plana çıkarmak istemişsin ama
başka bir renklede yapabilirdin. Yazıyı beyaz yapmışsın okunamıyor. Okunması için kenarına
kontür vermişsin ama yakışmamış. İnsan o yazıyı okurken gözü ağrır. Biraz daha çalış üzerinde. Sadeleştir biraz. Kolay gelsin. Haa unutmadan bu zemin bowling salonuna da yakışmamış.
bana kalırsa resimleri kullanmazdım müşterinin isteği... yapıcı yorumun için teşekkürler...

Kapaktaki sarı zemin işi bozmuş. Firmanın kurumsal rengimi bilmiyorum. Ama kurumsalda olsa alt zemin rengini tasarımın geneline uydurabilirsin. İç kısımda ise ürün isimlerini doygun siyah yaparsan daha güzel olur sanırım. Birde ürün resimlerinin çekim açıları farklı olmuş firmadan aynı açıdan yeni çekimler istemeni öneririm. Kapak sarı zemin dışında gayet hoş olmuş emeğine sağlık.
resimler internetten alındı teşekkürler...

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
paylaştığın çalışmaların geneli aynı tarz istersen biraz tarzını değiştir emeğine sağlık

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok alaksız renk tonları var yukardan başladığınızda daha ağır klasik bir hava varken bowling yazısının o sarısı modern renkler modern tonları direk işi bozuyor . Artı ikiye katlandığını sayarsak hem önde hem arkada boyut farkı olan birden fazla logoya gerek yok yeterince renkli ve göz yorucu , içeride krem tonu dışarda canlı sarı ... bunlara dikkat edildiği sürece heryerde olan normal alışıla gelmiş bir menü şahsi fikrimce .

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
menü kapağı ilk bakışta biraz yiyecek içecekten çok bana oto araba konularını anımsattı renkler biraz daha sıcak olabilirmiş aslında..fotoğraflar da düz düz koymak yerine biraz değişiklik yapılıp konabilir..

emeğinize sağlık..kolay gelsin..

albay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışma güzel. fikrimce;yanlız sarı ve bordo bana pek uyumsuz geldi .
bence mönü de de aynı fontları kullanabilirdiniz diye düşünüyorum .unutmadan inşallah basılmamıştır ama sizce de bir mahsur yoksa 'peynirli püf bereği'ni 'puf böreği' olarak düzeltebilirsiniz.sadece gözüme takıldı ilginize..
saygılar sunar iyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
merhabalar
çok karışık bir çalışma olmuş.Renkler uyumsuz zeminler kötü çok boğmuş çalışmayı. iç sayfada zemin de aynı şeklide görselleri yutmuş adeta.Daha farklı bir tasarım olabilir diyorum.

İyi çalışmalar :)