Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kent orkestrası ''yeni yıl konseri'' bitmek üzere.

y6hk.jpg

-ER-

🌱Yeni Üye🌱
Kredi kartı tasarımı :D Ve görsel arıyorum :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaş 2 saatte sadece path ve brush kalemiyle çizim mi olur.. Bitmedi meret..Yaşasın Red Sonja renklendirme çalışması:)

burculara

🌱Yeni Üye🌱
dekorasyon fırması ıcın katalog yapamaya calısıyorum :)

MacGraph

🌱Yeni Üye🌱
Lahmacun, Pide Salonu için broşür tasarımı bitirdiğim gibi 2 ayrı firma daha var broşür tasarlanacak yani bu gece yine mesai var :)

qurbaa

🌱Yeni Üye🌱
başlık güzel bence iyi olmuş ama yaptığımız şeyleri'de görsek, gösterebilsek daha iyi oldurdu. :) Restaurant için broşür ve menü hazırlıyorum.

grafikatur38

🌱Yeni Üye🌱
2 su tesisat firmasına 1 bebek firmasına kutu tasarlıyorum, yanı sıra at yemleri satan bir firmaya katalog =)

fatmasena ilhan

🌱Yeni Üye🌱
çalıştığım firmaya stand çizimi, ambalaj kutu çizimi ayrıca bir market ve kebapçıya logo tasarımı yapıyorum :)

hasbelkader1

🌱Yeni Üye🌱
X Kırtasiye kurumsal müşterileri için katalog-fiyat listesi ve e-katalog hazırlıyorum. Web sitesi içinde arka plan tasarımı yapan arkadaşımın durmadan sorduğu saçma sorulara cevap veriyorum. Ha arada bir de grafikerler.net 'e bakıyorum. (Bu kadar zamandır neden bu siteye hiç bakmamışım, ne güzel paylaşımlar varmış aslında deyip duruyorum :) )

genc grafiker brc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
stand görsellerini tamamlamanın verdiği rahatlıkla grafikerler.net te aylaklık ediyorum.

HasanUs

🌱Yeni Üye🌱
ben şu an işyerinin duvarlarına folyo kesim ve/veya folyo baskı i,çin (maksat duvarlar boş kalmasın) bişeyler tasarlı(aya)mıyorum. ilham perim kayıplarda :))