Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şu anki ruh Halimiz.. Resimle paylaşalım...

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yaşlandım artık:)

Elifex bilmen gereken bir şey var, söylemelisin artk hunterboy, daha fazla gizlememelisin yaşını... Yada dur ben söylemeliyim:smile:

Forumun en yaşlısı Hunterboy ama o yaşlı olduğunu hissetmesin diye abi bile demeyiz... O'da hiç yaşlı gibi kabuğuma çekileyim demez zaten, genç gibi yaşar hayatını...:rofl::rofl::rofl:
İşte dün sabah çekilmiş fotoğrafı...

QXcQf.jpg

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Elifex bilmen gereken bir şey var, söylemelisin artk hunterboy, daha fazla gizlememelisin yaşını... Yada dur ben söylemeliyim:smile:

Forumun en yaşlısı Hunterboy ama o yaşlı olduğunu hissetmesin diye abi bile demeyiz... O'da hiç yaşlı gibi kabuğuma çekileyim demez zaten, genç gibi yaşar hayatını...:rofl::rofl::rofl:

QXcQf.jpg

Aşk olsun ya kurbaa:) Şimdi paylaşırdım resmimi de neyse:)
Ben daha 24.85 yaşındayım ama belki ruhum yaşlanmış olabilir:)

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Birde vesikalık alalım kurbaa:)
deve.jpg

Ne dersin ödeştik sanki:rofl::rofl::rofl:
Bu arada yaşım 24.85 demişsin.. 24 gösteren 85 demek değil mi o?
:surprised::surprised:Yook canım sende abartıyorsun, olsa olsa 84 felan gösteriyorsun:rofl::party::party:

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yaşlandım artık:)[/QUOTE

olmadı şimdi yaa... sana güzel bir tatil lazım anlaşıldı.. ben patronunla konuşurum...:rofl:

QXcQf.jpg

adamın ruhu genç baksana.. hala yaşlı diyorsun yaa..:rofl:

Aşk olsun ya kurbaa:) Şimdi paylaşırdım resmimi de neyse:)
Ben daha 24.85 yaşındayım ama belki ruhum yaşlanmış olabilir:)

ruhunu kimler yaşlandırdıysa sil hayatından gitsin.. kötü olaylarıda resetle.. bak nasıl gençleşiyorsun...ah be hayat daha neler yapacak bize ...su koyvermek yok zırhları kuşanın hayat savaşına gidiyoruz...ben yaşlandım falan anlamaz yaşam savunmasızı yere serer...oda bize yakışmaz demi...:wink:

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Yaşlandım artık:)[/QUOTE

olmadı şimdi yaa... sana güzel bir tatil lazım anlaşıldı.. ben patronunla konuşurum...:rofl:

adamın ruhu genç baksana.. hala yaşlı diyorsun yaa..:rofl:

ruhunu kimler yaşlandırdıysa sil hayatından gitsin.. kötü olaylarıda resetle.. bak nasıl gençleşiyorsun...ah be hayat daha neler yapacak bize ...su koyvermek yok zırhları kuşanın hayat savaşına gidiyoruz...ben yaşlandım falan anlamaz yaşam savunmasızı yere serer...oda bize yakışmaz demi...:wink:

Hadi gidiyoruz...
287541.jpg