Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rakadaşlar daha öncede belirttim su damlası fırçası lazım bir kaç çeşit. ben bunu daha çok blood(kan) fırçası ile yapmaya çalıştım, tabi ayrıca birde grafik tablet olursa %100 sonuç alınabilir...
Yahumm kocaman sitede bir tane adam akıllı fikir üreten çıkmadı nerdeyse bir ay olcak.. birde bizim "hayalin" diye bir arkadaşımız vardı oda ortadan kayboldu.. Ondan sonuç bekliyordum.
arkadaşlar bu photoshopta hazırlanmış.. oluşturmak için kadının hem elbiseli hemde elbisesiz aynı poz verilerek çekilmiş fotoğrafı gerekiyor.. önce elbiseyi dekupe edip çıplak kadının üzerine çakın daha sonra elbiseye su efektleri brush vb... uyguladığınızda ve opacitiy düşürdüğünüzde neler olduğunu göreceksiniz.. tabi biraz uğraşmak gerekiyor ben denemedim henüz ama mantığının böyle olduğunu düşünüyorum...
tarih 16 ocak oldu yawf nerdeyse 2008'in ilk çeğreyi bitecek ama somut birşeyler yok allahın gavuru bakın resmini geçmiş video olayını yapmış ama biz daha bir su giydiremedik yuh bize valla
Trajikomik bir durum ama Allahtan henüz kimse bu reklam filminin photoshopla yapılmış olabileceğini yazmadı. Bu tarz işlerde kullanılan program V-Raydır. V-Ray 3Dmaxla çalışan bir plug-in olup çeşitli örnekleri internette mevcuttur. Bende fikir vermesi amacıyla birkaç örnek veriyorum. Malesef bizler; Türk grafikerleri olarak görsel medya tasarım teknolojilerini photoshop, freehand ve corelden ibaret zannederiz. Ama dışarda işler biraz farklı yürümekte ve biz matbaanın icadından 200 yıl sonra matbaa ile tanışan bir milletin torunları olarak malesef hala bazı şeyleri geriden takip ediyoruz.
hayalin bi ara baksan gerçekten iyi olur ya bakalım belki sen yeni yöntemler bulabilirsin benim de vaktim yok bu kadarını ancak yapabildim bakalım neler çıkacak bu formda gelişebiliriz bu konuda