Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şu resimlere bi bakarmısınız..harika ama nasıl yapıldı ??

Yns AyL

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar herkese kolay gelsin.ben bu resimlerin nasıl yapıldığını çok merak ediyorum.yardımlarınızve ilginiz için şimdiden teşekkürler..

n1006445041302168929246.jpg

n1006445041301383801960.jpg

Son düzenleme:

Yns AyL

🌱Yeni Üye🌱
usta bende öle yaptım ama sorun ne bende anlamadım bi dk halledicem

Yns AyL

🌱Yeni Üye🌱
üstteki resmin daha orjinalini nası yapabiiriz..kes yapıştır olduğu belli olmıcak.fotoşopla yapılyo die bilyom ama nasıl !!

merakla bekliorum nası olduklarını..

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
senin kestiğin yöntem farklı... fotoğrafçıların yaptığıyla aynı...
örnek verdiğin fotoğraftakileri güzel kesmişler arka deseni ve yapıştır yapmışlar...
önemli Arka deseni decube etmek...

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
öyle yapmak zorunda da değilsiniz.illa decupe olması şart değil...buradaki decupeler çok kötü zaten...başarısız bir çalışma..
şimdi fotoğraf makinanızı sabitleyiniz..değişik pozlarda fotoğrafları çekiniz...
sonra bu fotoları aynı photoshop dosyasında üst üste koyunuz..sonra görünmesini istemediğiniz yerleri layerlara maske uygulayarak kaldırınız...böylelikle altta görünmesini istediğiniz kısımlar ortaya çıkacaktır...nasılsa bg aynı..böylelikle sorunda yaşamış olmazsınız...

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
answersaray arkadaşa katılıyorum. kamerayı sabitleyip aynı kişiler farklı pozlar çekersen çok güzel bir görüntü oluşur ki buna benzer bir çalışmayı yapmış birisini tanıyorum ve örenği gördüm ve çok gerçekçiydi ikinci resme gelince resimleri birleştirmiş ctrl u ile de tek renk olarak renkleri ile oynamış o kadar. diğer efektleri hazır bulmuştur. forumda vardı photoshop eskitme efekti dersen çıkabilir.

refazmutlu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benim tahminim şöyle:

Fotoğraf makinası üç ayak ile sabit tutulur ve kişiler farklı yerlerde olacak şekilde 3-4 fotoğraf çekilir. Önemli olan fotoğraf birleştirilince kişilerin üst üste gelmeyecek şekilde ayarlanmasıdır. Daha sonra ps'de automate=> photomerge ile birleştirme yapılır.

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
Benim tahminim şöyle:

Fotoğraf makinası üç ayak ile sabit tutulur ve kişiler farklı yerlerde olacak şekilde 3-4 fotoğraf çekilir. Önemli olan fotoğraf birleştirilince kişilerin üst üste gelmeyecek şekilde ayarlanmasıdır. Daha sonra ps'de automate=> photomerge ile birleştirme yapılır.

sonra bir daha üstünde oynama yapamayınız:)

Yns AyL

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkürler ustalarım.bilginize sağlık herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum..