Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yukarıdaki gibi bir grafik yapmam istendi yazıları ve resimleri geçin benim size sormak istediğim arkadaş şu arkadaki şekilleri nasıl oluşturmuş anlatabilirseniz sevinirim.
fotoğrafları istenilen şekilde kırpıp sonrasında perspective aracı ile kenarlarından açılarını değiştirip örnek fotoğraftaki sonucu elde edebilirsiniz.
fotoğrafları istenilen şekilde kırpıp sonrasında perspective aracı ile kenarlarından açılarını değiştirip örnek fotoğraftaki sonucu elde edebilirsiniz.
şekilleri çizim araçları yardımı ile çizer daha sonra köşelerinden oynata bilirsiniz.(Yada pen tool ile çizin (Pen tool ile düzgün yapamazsınız) ) Daha sonra maskeleme yapabilirsiniz.
Güzel paylaşım. Photoshop ta da yapılabilinir ama vektörel programda daha rahat yapabilirsin. Eğer bilmiyorsan vektörel program öğrenmelisin. Ben tekstil baskısıyla uğraştığım için corel i öğrendim. Grafikerler illustrator de çalışır. Bilmiyorsan illustrator ü öğren corelden daha zevklidir