Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şu Tasarım ile ilgili bir soru

Thedeat

🌱Yeni Üye🌱
v3banner.png

Arkadaşlar yukarıdaki gibi bir grafik yapmam istendi yazıları ve resimleri geçin benim size sormak istediğim arkadaş şu arkadaki şekilleri nasıl oluşturmuş anlatabilirseniz sevinirim.

tilbeist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.elsecreative.com
fotoğrafları istenilen şekilde kırpıp sonrasında perspective aracı ile kenarlarından açılarını değiştirip örnek fotoğraftaki sonucu elde edebilirsiniz.

Thedeat

🌱Yeni Üye🌱
fotoğrafları istenilen şekilde kırpıp sonrasında perspective aracı ile kenarlarından açılarını değiştirip örnek fotoğraftaki sonucu elde edebilirsiniz.
Aslında ben şekilleri nasıl o şekilde kırpabiliriz diye sormak istemiştim.

Son düzenleme:

Thedeat

🌱Yeni Üye🌱
peen tool ile ya da diğer seçim araçları ile istediğiniz şekilde kenarlarından kesip temizleyebilirsiniz
yardımcı olduğun için çok teşekkürlerde biraz daha açık anlatırsan? :) biliyorum çok soru sordum özür dilerim.

saykobg

🌱Yeni Üye🌱
şekilleri çizim araçları yardımı ile çizer daha sonra köşelerinden oynata bilirsiniz.(Yada pen tool ile çizin (Pen tool ile düzgün yapamazsınız) ) Daha sonra maskeleme yapabilirsiniz.
FzW5R.jpg

7sbornia

🌱Yeni Üye🌱
Güzel paylaşım. Photoshop ta da yapılabilinir ama vektörel programda daha rahat yapabilirsin. Eğer bilmiyorsan vektörel program öğrenmelisin. Ben tekstil baskısıyla uğraştığım için corel i öğrendim. Grafikerler illustrator de çalışır. Bilmiyorsan illustrator ü öğren corelden daha zevklidir :)