graffi3D
♾️Grafik Gurusu♾️
evet herkes bir noktada buluşabiliyor haklısın bu konuda
ve bu arada yorumuna canı gönülden katılıyorum
bu arada benim discovery de yırtıcılar var yargısız infaz
bu arada yırtıcılar diğer hayvanları öldürdüğü için suçlumudur yoksa cezayı veren canlılarmıdır
eğer cezayı veren canlılar ise diğerlerinin ne suçu vardır
diğerlerinin suçu yoksa o zaman onlarda suç işliyorlar
ayy bu çok karıştıı
E ama siz doğal dengeyi karıştırdınız işin içine bu durumda en zavallı olanlar parazitler ve bitkiler çünkü onlar hiçbir canlı öldüremiyor ( istisnalar hariç )
Ve en suçlu olanlar da malesef biz insanlar :S bunu kabul etmek gerekir bence, etmeyen de yoktur sanırsam
Bir saniye. Şimdi çernobil bulaşırsa ve bilgisayarın ölürse bu işlenen suçu değiştirir.
I. durumda , sadece haneye tecavüz suçu vardır.
II. durumda ise, bir cinayet!
Sen yargıçsın. Suçlu olan virüsü yargılıyorsun. Her iki durumda da suçlu olduğu için, bu sefer sen ona bir ceza vererek sen suç işliyorsun.
Bu sefer ben devreye giriyorum ve seni yargılıyorum:
- Suçluya ceza vererek bir suç işledin. Ama suçlu işlediği suçtan dolayı bu cezayı hakediyordu. Cezayı birinin vermesi gerekirdi. Ceza vererek sen de bir suç işledin. Ama işlenen suçun tekrarlanmasını istemediğin için işlediğin bu suç benim kanımca suç değildir. Sen doğru olanı yaptın.
Onlarca, yüzlerce hatta binlerce masum insanın canına kıyan bir canlı bombayı tam göğsünden vurarak asla cinayet işlemiş olmazsın!!! Bu da başka bir boyutu. =)
Hee bak burada katıldım işte sana ama genede bir yerlerde karşılığı verilmemiş suçlar hala daha var