Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sudoku çalışmam / Creedwar

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırsın... Jessica yol olmaz aldanırsın..:p
Sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir herzaman..
Teşekkürler ilginize ve beğeninize g.ecglr
İşin içindeki ufak espri, şuanda ekran karşısında işe bakarken SUDOKU demenizde saklı. Dudaklarınız şekli, görselin etkisidir.:)[/B]

Rica ederim ama doğru görmüşüm işte; bu bizim hatun jessica biel :D
Örnek resim koyuyorum :D İşte dudak aynı dudak; burun aynı burun; yani hatun aynı hatun :D Kendisini epey beğeniriz biz :p
Ailecek takip ediyoruz :p Yani boşuna telefon istemeyin :D :D

jessicabiel01.jpg

jessica.png

Yalnız dudak şeklini düşünmek hiç aklıma gelmemişti; gerçekten büyük zeka işi bu :) :alkis: Yalnız ben nasıl yaparsam yapayım; Sudoku derken böyle estetik bir görüntü oluşmuyor :D Yani hatun seçimi açısındanda oldukça zeki bir yaklaşım :D
Emeğinize zekanızın her bir nöronuna sağlık :D
Tekrar tekrar tebrikler Ulaş :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederim ama doğru görmüşüm işte; bu bizim hatun jessica biel :D
Örnek resim koyuyorum :D İşte dudak aynı dudak; burun aynı burun; yani hatun aynı hatun :D Kendisini epey beğeniriz biz :p
Ailecek takip ediyoruz :p Yani boşuna telefon istemeyin :D :D

Yalnız dudak şeklini düşünmek hiç aklıma gelmemişti; gerçekten büyük zeka işi bu :) :alkis: Yalnız ben nasıl yaparsam yapayım; Sudoku derken böyle estetik bir görüntü oluşmuyor :D Yani hatun seçimi açısındanda oldukça zeki bir yaklaşım :D
Emeğinize zekanızın her bir nöronuna sağlık :D
Tekrar tekrar tebrikler Ulaş :)

Ailecek takip edilecek bir bayan olduğunu bilmiyordum:p
Beğeninize ve görüşlerine teşekkürler tekrardan.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ailecek takip edilecek bir bayan olduğunu bilmiyordum:p
Beğeninize ve görüşlerine teşekkürler tekrardan.

Bu ablamız heniz hatun olmamışken bir aile dizisinde evin büyük kızını oynuyordu; ordan tanırdık kendisini :D
Şaka bir yana; tekrar tekrar ellerinize sağlık
Siz böyle güzel çalışmalar ekleyin yeterki; biz yorumlamaktan keyif alıyoruz
Saygılar

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Zaman buldukça eklemeye çalışıcam..Son zamanlarda biraz yoğunum ama sanırım iş yükleme konusunda kendimle sorunlarımı aşıyorum:)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
he he...
sudoku,
dudaklarımı oku!

şeklinde bi slogan istiyo XD
eline salık, cool gry iyi seçimmiş.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
he he...
sudoku,
dudaklarımı oku!

şeklinde bi slogan istiyo XD
eline salık, cool gry iyi seçimmiş.

:p Slogan kısmını seninle ortak projelerde çalışmadan hayata geçirelim tamercim:p Yalnız düşünüyorlardı aslında..Benim genel fikrim cool gry:)
Teşekkür ettim:)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ulaşçım uygun bir çalışma olmuş eline,emeğine sağlık canım ...

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmanız güzel.. ama ufak ama bir o kadar büyük bir sorun var.. anlatılan sudoku.. verilemesi gerekken bilgi sudoku hakkında.. imaj konuya uygun.. mu?.. uygun aslında fakat onun uygun olduğunu yansıtmanız gerekir.. eminim şöyle diyeceksiniz ben bu espiryi koydum buraya bakalım kimler yakalayacak?? güzel birileri yakaladığı zaman etkilenecek ve sizde bunun karşılığında sevineceksiniz yaptığınız işteki ince detaylar farkediliyor ve işin değeri artıyor. peki ya farketmeyenler?? onlar ise işin anlamsız olduğunu düşünecekler peki bu sizi üzmezmi? bence o resimdeki mesajı bir slogan ile belirtmeniz daha iyi olacaktır. peki o slogandaki amaç nedir diye sorarsanız.. sizin bu ince esprinizin herkes tarafından farkedilmesini sağlamak ve çalışmanızın herkez tarafından yüceltilmesini görmek.. bu nedenle çalışmalarda kullanacağınız ince detayları insanların gözüne vurursanız daha çok etkileneceklerdir. -- konu hakkındaki yorumuma gelir isek dergi içerisinde böyle bir sayfa görsem nefessiz kaldığı düşüncesine kapılırım ilk önce.. efektler sayılar imaj ve bir yazı göz yoruculuğu var biraz.. -- imaj hakkındaki yorumum ise kırmızı dudaktan pembe renge geçen kısım biraz çalışmanın büyüsünü azaltmış. her ne kadar orjinal bir görüntü olsada hata varmış gibi bir izlenim veriyor. teşekkürler saygılar abiciğim.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmanız güzel.. ama ufak ama bir o kadar büyük bir sorun var.. anlatılan sudoku.. verilemesi gerekken bilgi sudoku hakkında.. imaj konuya uygun.. mu?.. uygun aslında fakat onun uygun olduğunu yansıtmanız gerekir.. eminim şöyle diyeceksiniz ben bu espiryi koydum buraya bakalım kimler yakalayacak?? güzel birileri yakaladığı zaman etkilenecek ve sizde bunun karşılığında sevineceksiniz yaptığınız işteki ince detaylar farkediliyor ve işin değeri artıyor. peki ya farketmeyenler?? onlar ise işin anlamsız olduğunu düşünecekler peki bu sizi üzmezmi? bence o resimdeki mesajı bir slogan ile belirtmeniz daha iyi olacaktır. peki o slogandaki amaç nedir diye sorarsanız.. sizin bu ince esprinizin herkes tarafından farkedilmesini sağlamak ve çalışmanızın herkez tarafından yüceltilmesini görmek.. bu nedenle çalışmalarda kullanacağınız ince detayları insanların gözüne vurursanız daha çok etkileneceklerdir. -- konu hakkındaki yorumuma gelir isek dergi içerisinde böyle bir sayfa görsem nefessiz kaldığı düşüncesine kapılırım ilk önce.. efektler sayılar imaj ve bir yazı göz yoruculuğu var biraz.. -- imaj hakkındaki yorumum ise kırmızı dudaktan pembe renge geçen kısım biraz çalışmanın büyüsünü azaltmış. her ne kadar orjinal bir görüntü olsada hata varmış gibi bir izlenim veriyor. teşekkürler saygılar abiciğim.

Öncelikle zaman ayırdığın ve detaylara dayandığın için teşekkürler.

Evet bir çalışma oldu ve işin farkedilmesi gerekmekte ve evet farketmeyenler için ne yapmalı? Nacizane fikrim bol bol eğitime ve okumaya destek vermeli:p Neden dersen, çünkü bu çalışma bir dergide çıkacak ve genelde okuyucu kitlesi:

% 1 meraktan (dergi okuma veya abonelik şeklinde bir alışkanlık olmadan)
% 15 içinde bulunan görsellerden (bayan, erkek)
% 15 verilen hediyelerden (hiç okunmasa bile verilen hediye için alınan)
% 19 civarıda genel olarak bir abonelik şeklinde dergi okuyan kitle.

Şimdi hedeflediğim kitle %19 luk kısım ve bu tarz çalışmalara alışkın, daha SUDOKU derken, görseldeki basitliği çözebilecek yapıda olan kişiler. Çalışmada kullanılacak ince detayları insanların gözüne vurmaya gerek yok, çünkü cahil cühela kişilerden bile ne cin fikirler çıkıyor. (Bunu göz ardı etme) Bu durumda hedef kitlesi için uygun mu uygun diyebilirim..(Kişisel kararımdan ziyade 50 kişilik farklı bir ekipten onay aldığından uygun diyorum yoksa editör sen olsaydın aç kalmıştık:p)

Gelelim imajdaki yorumuna:) Haklı olabilirdin. Pembelik biraz sırıtmış gibi. Ama artık düzeltme şansım yok. Ama içime kurt düşürdün. Sağolasın..:)

Güzel yorumun için teşekkürler tekrar sLyman.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
rica ederim abi. ben teşekkür ederim. henüz çok yeniyim sizler ile birlikte deneyim kazanmaktayım. saygılar

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
rica ederim abi. ben teşekkür ederim. henüz çok yeniyim sizler ile birlikte deneyim kazanmaktayım. saygılar

Aynen devam slyman. Düşüncelerin gibi, iyi işler çıkartacaksın umarım.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aynen devam slyman. Düşüncelerin gibi, iyi işler çıkartacaksın umarım.

:) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Düşüncelerimin tarzında iş çıkartmak aslında hiç zor değil sadece düşüncede kalmaması ve gerekli araç gereçlerin olması gerek ve tabi sizler gibi, gençlere değer veren ustalarla çalışmak. Umarım bir dahaki izmir toplantınıza bende gelebilir ve sizlerle tanışabilirm. İyi günler, saygılar.

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
Bence bir ruj reklamı gibi geldi bana. Sudoku oyununa ait bir resim yok muydu? Kadını böyle bir oyun için ön plana çıkarmak bence yanlış.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence bir ruj reklamı gibi geldi bana. Sudoku oyununa ait bir resim yok muydu? Kadını böyle bir oyun için ön plana çıkarmak bence yanlış.

Peki klişe işler yapmaya devam edelim ve alternatif üretmeye çalışmayalımmı..?

Ruj reklamı dudak + ruj
Sudoku reklamı sudoku resimleri
Ayakkabı reklamında ayakkabı olmasımı gerekiyor illaki?

Son düzenleme:

SiRiNeE

🌱Yeni Üye🌱
Imm! gayet güzel. Ellerinize sağlık ;)

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel ve başarılı bir çalışma olmuş...
Tebrik ederim,emeğinize sağlık :)

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
ellerine sağlık creedwar tipografik bir çalışma olmuş sanki harika ne denebilirki:alkis:

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim dikkatimi çeken saçın üstüne gelen ve yazının başladığı alanın okunurluğunu yitirmiş olması oldu başarılı bi çalışma emeğine sağlık bide alttaki o şerit göz yormuyomu olmasa dahamı iyi olur bilmiyorum