Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Suistimal

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Şu site üye olupta sadece bişeyler talep edenlerden ve talep ederken "Bilen yokmu - Acil lazım –Acil gerekli-Kimsede yokmu-kimse yokmu - neden cevap verilmiyor- cevap veren yokmu – hemen –adı ne " yahu sanki sorununa sitede kesin çözümü bulunacak bir yer gibi görüyor(lar) ve portfolyosuna baktığınızda sürekli bişeyler talep ediyor ama PAYLAŞIM namına hiçbir şey yok ve böyle olunca içimden yardım edesim gelmiyor böyle kişilere ; cevap verirsin karşındaki (erkek-bayan) tenezzül edip geri dönüş yapmaz (olumlu - olumsuz) ; yada sorusunu sorar hemen ayrılır siteden taki tekrar site lazım olana kadar sorusuna bakma gereği duymaz nasıl bir iştir anlamadım .... vs

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️

Sayın vejdi bey, paylaşımlarınızı takdir ile takip ediyorum ve yardımlarınızdan ötürü teşekkür ediyor, saygı duyuyorum.

Lakin şöyle bir durum var. İstediğini aldıktan sonra gidecek kişiler zaten paylaşımın ne olduğunu bilen kişiler değiller. İsyanlarıda bu yüzden. Sadece tüketim adına hadi, bilen yokmu, kaç gün oldu bekliyorum yada işin en trajikomik olanışu nedir diye sorarak bir kaç saat/gün sonra ben hallettim diye yazıp gidenler de var. Zamane gençlik sorunları..

Burada sizin paylaşımınızı şu şekilde çözebilirsiniz.

Alıntı yaparak soruna cevap olan indirme linkini veriyorsunuz. Yardım istenen konuda vereceğiniz bir cevabınız var ise bunu kendi konunuz haline getirir ve linkini verirsiniz. Böylece hem konuya yardımcı olur, hemde konuyu takip açısından sürekli elinizin altında olacak şekilde koordine edersiniz.

İyi çalışmalar.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Üstadım (Ultion) saygılar bizden,
Önerdiğiniz yöntem doğrudur ama ben şöyle düşünüyordum forumda fazla başlık bulunmasın sürekli yeni başlıklar acmayım diye düşünüyordum galiba hata yapmışım :) sağlık olsun artık

İyi çalışmalar