Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

süliyet çalışmam

Arno

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok hoş duruyor tebrikler güzel olmuş..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
-------------------------------------------------------------------
benim çalışmaya yorum yok mu? insanlar hata yapabilir bunu bir kez daha yapmamak gerek... ama kimse dört dörtlük değil Türkçe kullanımında... sadece bu konuyu açtığımda klavyenin tuşuna yanlış basmamdan ileri geldi...teşekkürler...başarılar:)

Lafım sana değildi canım... Sen yanlış biliyor olabilirsin..Ama doğru oldugunu düşünerek aktarmak bambaşka birşey...

Çalışmaya yorum yapmadım çünkü şu anda yaparsam inan yanlış yönlendiririm....
Ama ben her zaman gün ışığında (Güneşin olduğu zaman) çekilen silüetlerde daha başarılı olunduğuna inanmışımdır... İyi çalışmalar...

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
Lafım sana değildi canım... Sen yanlış biliyor olabilirsin..Ama doğru oldugunu düşünerek aktarmak bambaşka birşey...

Çalışmaya yorum yapmadım çünkü şu anda yaparsam inan yanlış yönlendiririm....
Ama ben her zaman gün ışığında (Güneşin olduğu zaman) çekilen silüetlerde daha başarılı olunduğuna inanmışımdır... İyi çalışmalar...

-----------------------------------------------------------------------
teşekkürler... evet bu çalışmayı ilk önce senin dediğin gibi çektim ama bulutlardaki etkiyi yakalayamadım...başarılar dilerim:)

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
yazım hatasını fazla uzatmışsınız bence yersiz, çalışma fena değil fakat öğrenmek istediğim bişeyler var çekim size mi ait eğer size ait ise ters ışık mı kullandınız bu zor ihtimal çünkü bulutlarda o kadar ışık zor eğer değil ise ham halini görmek isterim ve buradaki ama bir foto üzerindeki nesneyi karartmak ise pekde eğitici olmadığını düşünüyorum...

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazım hatasını fazla uzatmışsınız bence yersiz, çalışma fena değil fakat öğrenmek istediğim bişeyler var çekim size mi ait eğer size ait ise ters ışık mı kullandınız bu zor ihtimal çünkü bulutlarda o kadar ışık zor eğer değil ise ham halini görmek isterim ve buradaki ama bir foto üzerindeki nesneyi karartmak ise pekde eğitici olmadığını düşünüyorum...

----------------------------------------------------------------
evet yazım hatası cok abartıldı...fotografın uzerınde hıc bır oynama yapmadım sadece sıteye eklemek ıcın cerceve ekledım... bu benım ders odevımdı hocamız sadece makınadan cıkan calısmayı uzerınde oynamadan teslım etmemızı ıstedı bende oyle teslım ettım sıteyede o sekıldekı halını ekledım...bu fotografı cektıgımde gokyuzu parcalı bulutluydu... sızın gordugunuz gıbı bulutların arka kısmında gunes vardı ...nesne derken karartmak derken o kısmı anlamadım ne demek ıstedınız...manuel cekım yaptım enstantene ve dıyafram ayarlarını kullandım o sekılde karartmayı makınayla ayarladım zaten bu tarz calısmalar manuel ayarlarıyla saglanıyor yanı hıc bır sekılde bu fotografın uzerınde karartma yada phost. ayarlarını kullanmadım...dolasıyla ham hali...tesekkurler basarılar:)

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel bir çalışma. Bulutların parlaklığı hemen dikkati çekiyor. Güneş tutulması anını anımsatıyor biraz. Teşekkürler paylaşım için, başarılar.

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel bir çalışma. Bulutların parlaklığı hemen dikkati çekiyor. Güneş tutulması anını anımsatıyor biraz. Teşekkürler paylaşım için, başarılar.

--------------------------------------------------------------------
teşekkür ederim güzel yorumlarınız için... başarılar dilerim:)