Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Summa Plotter Almayı Düşünüyoruz.. Sizce Nasıl Bir Makine?

okangal

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bir plotter alacaktım, fikir edinmek için siteyi gezdim kafam allak bullak oldu. Buradaki üyelerin çoğu plotter pazarlayan firmaların elemanları galiba. Biraz daha objektif bilgi verecek, konu hakkında bizi aydınlatacak bir Allahın kulu yok ne yazık ki. Herkesin kendi sattığı ya da kendi kullandığı makina alamet-i farika. Hiç kötüsü yok maaşallah. Tüm markalar mükemmelmiş.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Siz benim "Yoğurdum Ekşidir" dermisiniz. Araştırma yapacaksınız, yorumları dinleyeceksiniz, bunları sentezleyerek bir sonuca ulaşacaksınız, işleyen düzen ve sistem böyledir.

hamaratbaba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar summa kesim konusunda gayet sağlam ama kafa çatlaması oluyor
dikkatli kullanmak gerek.............

okangal

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar kendi mağazamızın cam yazıları bayağı bir yekün teşkil ediyordu. Graphtec CE5000-60 aldım AveA firmasından. Bu işe yabancı birisi olmama rağmen 1. günde kullanmaya başladım. Çok sıkıntısız ve çok hassas kesim yapabilen bir makine. Önerebilirim.

FATIHQ

🌱Yeni Üye🌱
Kardes bizde summa S160 + D160 var superr..
motoru takilma yapmiyor roland gibi , agir rollarda sorun cikartmiyor..
kesimde mm oynama yapmiyor.
bana sorarsan summa`dan sasma

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
arkadaşlar summa kesim konusunda gayet sağlam ama kafa çatlaması oluyor
dikkatli kullanmak gerek.............

Bıçağı tutan tutucu yerine takıldıktan sonra vidayı aşırı sıkarsanız halka çatlayabilir..

Yeni modellerde vida baş çapı ufaltıldı, bu sayede vidayı çok sıkamıyoruz..

İyi Günler.

hamaratbaba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
rolandın cm 500 modelini almıştık inanın garantisi bitmeden makinanın basınç sorunu çıktı teknik servise gönderdik garantili olduğu halde yapamadılar basınç hatası şöyle tarif edeyim diyelimki 600x100 zemin yapıştıracaksınız transfersiz makinanda yazıyı kestiriyorsun ya tam kesiyor yahiç kesmiyor arızası budur vede yapılmadı işimizi görüyor ama keşke o arızası olmasaydı (13 yıldız aynı şekilde kullanıyoruz diyebilirimki rahat 600-800 top arası folyo kesildi

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
rolandın cm 500 modelini almıştık inanın garantisi bitmeden makinanın basınç sorunu çıktı teknik servise gönderdik garantili olduğu halde yapamadılar basınç hatası şöyle tarif edeyim diyelimki 600x100 zemin yapıştıracaksınız transfersiz makinanda yazıyı kestiriyorsun ya tam kesiyor yahiç kesmiyor arızası budur vede yapılmadı işimizi görüyor ama keşke o arızası olmasaydı (13 yıldız aynı şekilde kullanıyoruz diyebilirimki rahat 600-800 top arası folyo kesildi

Mekanik hata gibi sanki..

hamaratbaba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
makina alacaksan summa al ama bi sorunu tek var oda bıçak tutucu kafasının takıldığı yer zamanla çatlama yapıyor ona dikkat edersen hiçbirşey olmaz

alicaglikasap

🌱Yeni Üye🌱
Summa 60 ve 120 lik kullandım ikiside folyoyu kaydırıyor, şuan 60 lık makinamız serviste, kafada zamanlama hatası varmış, (kesilecek deseni, farklı yerlerde 4 cm atlayarak kesiyor) benzer sıkıntı yaşayan arkadaşlar varmı ve sorunu çözebildilermi?

120 lik makina almayı düşünüyoruz,
bizim için önemli olan hızlı, hassas ve uzun metraj kesim, pozaya gerek yok
tavsiye edeceğiniz model varmı?
Teşekkürler...