Selam arkadaşlar kolay gelsin, Elinizde Sünnet davetiyesi için clipart olarak ilginç bir şeyler varmı? Sünnetçi olur Sünnet çocuğu olur bunun gibi ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. Ben kardeşim için özel bir sünnet davetiyesi tasarlamak istiyorum.Bu yüzden kullanabileceğim sünnet çocuğu ve buna benzer farklı clipartlar arıyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Çok uğraştım ama bulamadım.
İşe ilk başladığım zamanlarda bende çok aramıştım ve bulmadığım için palyaçolarla idare etmiştim üstelik benimki afiş olucaktı baya zorlanmıştım bence bulunması en zor clipart...
arkadaşlar yapmayın yaa... kimsede sünnet çocuğu clipartı yokmu? Size lazım olunca siz ne yapıyosunuz. yada şöle sünnette kullanılablecek nazar boncuğu filandamı yok...
Bizim dinimiz gereği sünnet oluyoruz ama yabancılardanda sünnet olan cok var dini bizimkinden farklı olsada,onlar sünnet yaptırmanın sağlıklı olduğu kanısı varmışlar.
arkadaşım bu sayfada aratırken sünnet davetiyeleri psd diye arattığın zaman bulursun orada 6 part dosya var hepsi süper rapidle indirir kullanırsın kolay gelsin
O psdler bir işime yaramıyor maalesef. Elinde sünnet çocuğu vektörel çizimi olan varmı? Maşallah yazıları olur, balon olur yani sünnetle ilgili figürler, çizimler lazım bana sünnet davetiyeleri çalışması yapıcam ama gerçek çocuk resimli olmamaları lazım. Ne olabilir ki başka?