Neler yeni

Super graphic designer ! :)

klavuzcizgisi

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar.. sabah saat 5:40 ve ben sitelerde gezerken grafıker arayan fırmaların ılanlarına takıldım bıraz ve şunu farkettim

bir grafiker nekadar çok program ve alanda bilgi sahibidir ?

hem web hem matbaa hem kreatif tasarımlar hem baskı öncesi ve sonrası ?

Farketttım kı bır cok ılanda grafıker arayan kısı yada kurumlar
kreatif tasarım bilgisine sahip web tasarım ve programlarından anlayan anımasyon bilgisine sahip ındesıgn ıllustrator photoshop tasarım programlarında iyi office programlarında bılgı sahıbı 3d max veya 3d cızım programlarından en az bırını bılen veya bılgı sahıbı olan :mad:

eee başka diyeceğiz benım gıbı !

bunları bılıyorsam eğer astronomik olmasada ona yakın bır ucret talep etmem lazım görüşmeye geldıgımde asgarı ucret e %50 yakından kapı acarsan bana kafa goz dalmam lazım sanırım sana cunku bukadar program ve bılgı yılları alır >:|

ya grafıkerın anlamını ve alanları bılmıyorlar yada ne aradıklarını :)

lutfen bir grafıker kardeşimizi işe almadan once onu hangı alanda çalıştıracagınıza karar verın sonra araştırma yapın ve onun hangı programları kullanması gerektıgını bilin ve sonrasında açacagınız ilanı ona göre şekillendirin.

grafıker hayal - akıl ve bilgisi ile çalışır sıkıştırmayın ona tasarımın bitmesi için gün verip sonra bu niye böyle oldu demeyin stres altındakı bır grafıker dogru dusunemez kanımca ve aklındakı tasarım kısıtlı kalır..
bır kart vızıt ıcın de 3 gun verın demıyorum tabı :D:
karşınızdaki insana dogru cumleleri seçerek birşeyleri anlatmak size , işinize ve çalışanınıza artı kazandırır.

ben hem çalışan hem iş veren konumunda bulundum nacizane fikrimi paylaşıyorum..

eğer yanlış bir cümle kurduysam özür dilerim.

konu tartışmaya açıktır aksini düşünen varsa tabi !

:iloveyou: