Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Süper Kahraman

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
sperkahraman.jpg

:emo1:

Benzer konular

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Tipografik olarak çok iyi işlenebilecek bir afiş tarzı bu.
İfadeleri beğendim ama biraz daha zaman ayırılmalı diye düşünüyorum.
Ellerine sağlık.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok zorlama bir ifade olmamış mı? Ama oldukça orjinal sanırım. Aklıma iktidara geldikleri zaman halka bir ev bir araba sözü veren politikacılar geldi :smile: Ben bir kartvizitin bu kadar iş başarabileceğini sanmıyorum.

Bir de afiş çok karanlık olmuş, siyah renk yoğunluğu çok fazla ve insanın içini kapatıyor doğrusu. Daha açık ve canlı renklerin kullanılması ilgiyi arttırırmıydı diye aklıma gelmiyor değil hani.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Çok zorlama bir ifade olmamış mı? Ama oldukça orjinal sanırım. Aklıma iktidara geldikleri zaman halka bir ev bir araba sözü veren politikacılar geldi :smile: Ben bir kartvizitin bu kadar iş başarabileceğini sanmıyorum.

amaç en değersizi en değerli yapmak, bu amaçla çalışmak hoşuma gidiyor,

Bir de afiş çok karanlık olmuş, siyah renk yoğunluğu çok fazla ve insanın içini kapatıyor doğrusu. Daha açık ve canlı renklerin kullanılması ilgiyi arttırırmıydı diye aklıma gelmiyor değil hani.

Siyah renk bana inanılmaz huzur veriyor , içim açılıyor siyahla çok ciddiyim, siyah vazgeçilmez rengim, ne kadar siyah o kadar huzur, geçen yıl müşterim, yaptığım siyah tasarımı değiştirmeye kalktı diye işi yapmaktan vaz geçmiştim, kendi işimi ve tasarımımı gönlümce yapamicaksam, neden tasarım yapim dimi, bu iş para için bir yere kadar çekilir, benim düşüncem tabi, yorumun ve fikirin için tşkler