Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süper Makro- İdda ediyorum, salyangozu hiç böyle görmediniz..
Öncelikle Resim değil Fotoğraf...Çünkü resim ile fotoğraf aynı şeyler değildir! Resim çizilir, fotoğraf çekilir. Onun dışında bunlar başlıktada görmüşseniz makro çekimlerdir.
Dip not: "Makro çekim" :Yakın plan çekimlerinde görüntünün bulanık çıkmaması için kullanılan bir fotoğraf çekim tekniğidir.
gördüğüm kadarıyla kabukta aragonite kristalleri oluşmuş zamanla, çok güzel bir örnek işime yarayabilir alanım gereği, azurite ve ametistli fotoğraflar da hoş eline sağlık.
gördüğüm kadarıyla kabukta aragonite kristalleri oluşmuş zamanla, çok güzel bir örnek işime yarayabilir alanım gereği, azurite ve ametistli fotoğraflar da hoş eline sağlık.
Arkadaşlar, valla ne yalan söyleyim, bu fotoğraflara üçüncü kez açıklama getirmek durumunda kalacağım hiç aklıma gelmemişti. Bunların ne olduklarını merak etmekten ziyade, çekimlerin nasıl olduğunu yorumlamanızı beklerdim. Bunlar, topraktan çıkan, taş parçalarının arasına sıkışmış, bazıları pirinç büyüklüğünde, krıstalleşmiş mineraller. Çekim, yaklaşık 2 cm mesafeden yapıldığı için ( ışık alma zorluğu açısından ) benim zorlu bir deneme idi ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.