Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Süper Tasarım Nasıl Yapılır !!!

baris6007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bdizayn.biz
Slm Grafikerler Süper Bir Site Bişey Sorcam Altta Resimde Gösterdim Şimdi Butonun Arkasındaki Brush O kolay Şu Adam Veya İframe Konulacak Yerİ Nasıl Çiziyorlar

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ne demek istediğinizi anlamadım. Sanırım biraz acele bir şekilde yazdınız . Lütfen ne demek istediğinizi daha açıklayıcı bir şekilde dile getirirmisiniz?...

baris6007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bdizayn.biz
Abicim bak Şu Anasayfa Butonun Arkasındaki Brush Diyorum Fakat Şu İframe Butonların Açılacagı yeri Nasıl Yapıyorlar ve o dj adam oda brush mu yoksa anlamadıysan anlatırım bi daha abicim

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu siteyi sizmi yapıyorsunuz ? Yoksa başka bir yerden printscreen mı aldınız ? Aldıysanız adresı özelden belirtin bir inceleyim ne demek istediğinizi tam olarak anlıyayım..

baris6007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bdizayn.biz
Bakın Bu Siteyi Bir Abi Yaptı BAna ama şimdi bende acemi grafiker sayılrım brush mu hepsi yoksa nasıl yapılır bu site ha bu arada bu çizim printscreen aldım ama elimde var bu tasarım

Son düzenleme:

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
O Adamı Herhangi Bir Fotoğraftan Dekupe Yapılmış
İframe Alanınıda PhotoShop'daki Rounded Rectangle Tool (u)x2 Aracı İle Rahatlıkla Yapabilirsin... Eğer Öğrenmek İstediklerin Buysa.

musti55x

🌱Yeni Üye🌱
Biraz Anladığım kadarıyla anlatayım.

Anladığım ; Butonlara tıklayınca kare olan yerde sayfaların açılmasını sağlamak.

Anlayacağın ; Komple bu printscreni şablon olarak algılarsak ps'de bu resmi belli bölgelerden slice tool ile kesip tablolara yerleştirmek.Geri kalan kısmını dw'de

Kod:
<iframe src="gösterileceksayfa.html" id=goster width="500" height="400" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>

gösterileceksayfa.html = sayfanız açıldığı zaman ilk olarak orada iframe içinde gösterilecek sayfa demektir.

id=goster butonlara link verirken iframe içinde gözükmesini sağlamak için ad tanımlama
---------------
sonrasında butonlara link verirken

Kod:
<a href="buton1.html" target="goster">1 sayfa </a>

bu şekilde olacaktır.

target="goster" = kısmı burada iframenin içinde gösterilmesini sağlamaktadır.

İyi Çalışmalar /

baris6007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bdizayn.biz
İframe Kolay Kardeş Bunu neyle Yapmış Olabilir Full Brush Mu Yoksa Şu İframe Kodugumuz Efrafı Çizik Onu Ney İle Çizmiş

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
yazdığınız mesajlardan graFİK konusunda hiç bir bilginiz olmadığı anlaşılıyor
bu şekilde sorularla bi yere varmanız zor
çünkü verdiğiniz örnek herhangi bir grafikerin sadece 5 dakikasını alıcak kadar basit ama sizin sorduğunuz şekilde anlatılması zor
forumda photoshop kullanımı hakkında dersleri inceleyin
konuyla alakalı bir çok kaynak var
o zaman bi ilerleme gösterirsiniz belki

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
eve arkadaş resmi öyle yapıp onlara nasıl link verdiğimizi merak ediyor sanrıım dogru anladı isem jolay photoshopta yapabilrsin forumu incele orda bulabilirsin yada d.w. yada front page gibi bir programlada yapabilirsin ...

meda_x

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.erbaatasarimofisi.com
Evet horus sonuna kadar haklısın zaten öyle oldu tasarım sahibi benim arkadas frontpagedeki satır içi çerceveden bahsediyor butonlara köprü yoluyla yapabilirsin sevgili barıscım :)

baris6007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bdizayn.biz
Köprü Yolu Demeyle Bitiyomu Fatih Abi Link Verme İşi Tamamdır Kralını yapıyom Parçalıyom O Kolayda Şu İframe KodugunYeri Nasıl Çiziyon ypamıyom öle brush yok hep şekilli düz nasıl çiziyon

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
Sanırım İframe çağırılacak alandaki köşeleri yuvarlak olan,
Alanın Nasıl yapıldığını soruyorsun ? Eğer öyleyse aşağıdaki resimde "Rounded Rectangle Tool" yazan araçla yapabilirsin.
(bkz.)

Adobe_Photoshop_Tool_Bar_Tut.jpg

baris6007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bdizayn.biz
Tamamdır İstedigim Buydu İşte Çok Teşekkür Ederim Mc_Mrt Süper Bişey Baya Ögrendimde Köşeleri Ögrenemedim Çok Sagol İşimi Görecek Bu Teşekkürler

Buda Son Yaptıgım Çizim

Son düzenleme: