Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Süreyya Oluk Araç Giydirmesi Çalışması

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
sacopy.jpg

yorumlarınıza...

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Sağ taraftaki dikdörtgen şeklindeki görseli çözemedim:) İyi bir çalışma emeğinize sağlık.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Alt taraftaki desenleri kaldırman gerek.Beyaz yazılara siyah kontür verirsen daha şık duracağını düşünüyorum.Ayrıca kullandığın resimleri keşke bir siyah kontür verseydin yada geçişli(degredeli) şekilde yapsaydın daha estetik dururdu.Sağ taraftaki görsel çok kötü duruyor farklı bir resim kullan bence.Ayrıca sağ üst köşedeki üçgenide doldurması gerek.

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tşkler. Evt sağ tarafdaki üçgen boşluk benimde hoşuma gitmedi ama müşteri orası illa öyle kalsın istedi bende siz bilirsiniz dedim :)

graphic__desing

🌱Yeni Üye🌱
süreyya yazısı daha estetik olabilirdi adres telefonların altındaki fonuda kaldırman gerekli bence sağ taraftaki resmide serapında dediği gibi sağdaki üçgen dolmalı

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Kusura bakmayın... Felaket!

bence sizin yorumunuz felaket. Neden felaket bir açıklama yapın bence.Arkadaş uğraşmış bir emek var.Ve siz bu emeğe saygı duymayıp sadece kusura bakma felaket demişsiniz.Yanlışlarını yada göze hoş gelmeyen kısımları söyleyeceğinize.İyi Çalışmalar...

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Serap eline sağlık,
süreyya nın rengini aç bence
ve dışına koyuluk ver hatta gölgele

Sağtaraftaki dikey duran fotoğraf ise sola flu geçişle daha iyi otururdu.

Çalışmayı yeni hali ile tekrar gönderirsen sevinirim

iyi çalışmalar...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Nickinize bakarak konuşmam gerekirse ;..

Bir bayanın tabelacılık sektöründe faaliyet görtermesi oldukça önemli bir durum bence .
Çalışmalarınızı takip ediyorum gayette başarılı
Yeri gelir eline bir metre alıp aracı ölçmen gerekir ki bu okadarda kolay bir iş değil
Kim demiş tabelacılık erkek mesleği diye ..

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok tşkler arkadaşlar haklısınız tabelacılık sektöründe bayanın çalışması biraz zor, ama zoru başarmak hoşuma gidiyor ve sadece tasarım bölümünde değilim; iç mekan baskı makinalarınıda kullanıyorum (hp ve roland) elimden geldiğince her işi yapmaya çalışırım:)

hkn61

🌱Yeni Üye🌱
çok basit bi calışma ama gene emege saygı

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
gayet başarılı : ) emeğinize sağlık sadece süreyya yazısı ve zemin hoşuma gitmedi genel olarak başarılı emeginize vakitlerinize sağlık : )

design_byy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline saglık biraz daha süreyya yazısını acarsan daha güzel görünür

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net

aracın üzerine koyduğum numtralar aşağıda açıklamasını yapacığım şekilde olsa dah iyi olurdu tabi bunlar benim fikirlerim zevkler renkler tartışılmaz sürçü lisan edersem şimdiden affola

1:geçişleri güzel düşünmüşsüm ama bu tür geçişlerin sonu yine bu şekilde karae keskin köşe görünmemeli braz yok olmalı kli güzel görünsün
2:ay yıldız kullanımı hoş bir düşünce ama bayrak kanununa aykırı firmanın ceza alma ihtimali var düşünün ayyıldız bu şekilde kullanıldığında bayrak yerine geçer ve ceza verilir.
3:2 tane 3 koymuşum farkında isen nedeni çok fala ve göze çirkin gelen bir emboss var kaldırmanı tavsiye ederim renk geçişleri dah iy olur yada sade
4:altaki zmin güzel fakat üst zeminlealaksız olmuş kırmızı üst geçişili bence bunu tek bir zemin olarak ya alttaki yada üsteki gibi yapsaydın dah iyi olurdu .
5:eek: köşe ve kullandığın image ne olduğu pek açık değil ve o image o üçgen kısıma doğru uzanmalıydı bence
6: image geçişleri çok sert ve köşeli bence yumuşak olmalıydı

benden bukdar elimden geldiğince fikrimi söledim gerisi size kalmış ortada tabiki bir emek var onu göz ardı edick değiliz ellerine ve emeğine sağlık
teşkkürler

ted_desing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emboss çok gelmiş bence yazının rengini değiştirip embossuda azaltırsan daha iyi olucak

SERAP BİRCAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkürler değerlendirmelerinizi dikkate alıcam

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Canım arkadaşlar gerekli yorumları yapmışlar ben pek irdelemek istemiyorum zoru başarıyorsun emeğine sağlık...