Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Renk seçimi bence resimleri göstermek istediğiniz tarza uygun ama resimlerin yerleşiminde ve seciminde biraz aksaklık var bu resimler cokta kendini göstermeyebilir birde kabartma efekti fzla verilmiş bence.özellikle bu tür kabartma efektlerinde gerçekte istediğiniz sonucu almak için kenarlara verdiğiniz her kıvrımı önemi artıyor yüksek çözünürlükte çalşmanız ve baskı aşamasınıda düşünerek renkleri makinanınızın durumuna göre ayarlamanız gerekiyor birkeresinde bununla ilgili bir hata yapmıştım kabartma efektlerinde özellikle metalik görüntü vermek istediğiniz yerlerde renk kodlarına dikkat etmeniz gerekiyor.tasarıma geri dönelim çenem düştü ben doğrusunu izolasyon olarak biliyorum tekrar gözden geçirmenizde fayda var ve alttaki yazılara kontür verirseniz daha net okunacağını düşünüyorum.elinize sağlık
Slm çalışma ham biraz daha kendini zorlamalısın diye düşüyorum kabartma yazılar olmamış alttaki yazı sitili iyi değil zemin olmamış umarım yorumlaya çalışmışımdır... Iyi günler kolay gelsin
Bir bayanın tabelacılık sektöründe faaliyet görtermesi oldukça önemli bir durum bence . Çalışmalarınızı takip ediyorum gayette başarılı Yeri gelir eline bir metre alıp aracı ölçmen gerekir ki bu okadarda kolay bir iş değil Kim demiş tabelacılık erkek mesleği diye ..
güzel bir çalışma olmuş eline sağlık ; ama önde kullandığın dikine olan resmi diğerleri gibi kare kullansan bir bütünlük sağlardı diye düşünüyorum iyi çalışmlar
Elinize Sağlık ama Sanki biraz amatöre benzer bi çalışma olmuş bağzı çalışalarınıza bakmıştım ama bu çalışma biraz sanki grafikerliğe yeni atanmış bi çalışmaya benzedi tahmin ediyorumki sizde bu çalışmayı beğenmediniz nedeni müşteri bu şekilde istediği için olabilir diye düşünüyorum. Ah bu müşteriler yokmu illa istediğim olacak sözleri
Elinize Sağlık ama Sanki biraz amatöre benzer bi çalışma olmuş bağzı çalışalarınıza bakmıştım ama bu çalışma biraz sanki grafikerliğe yeni atanmış bi çalışmaya benzedi tahmin ediyorumki sizde bu çalışmayı beğenmediniz nedeni müşteri bu şekilde istediği için olabilir diye düşünüyorum. Ah bu müşteriler yokmu illa istediğim olacak sözleri
haklısınız ama yapcak bişey yok hep söyleriz bu böyle olmaz hoş durmaz falan diye ama onların istedikleri oluyo en sonunda yine müşteri herzaman herşeyi bilen ve haklıdır tşkler yorumun için
ben de sagdakı dıkdortgen ve alttakı yazıların beyaz olması konusunda kararsızım orda bıraz oynama yapsan daha ıı olur belkı değiştirip tekrar sunarsan aradakı farkı gormus oluruz
Eline sağlık güzel ama eksik 1 o sağ taraftaki dikdörtgen şekil olma-ma lı ve alt taraftaki beyaz yazıların da koyu renk örn. siyah kontürü olmalı diye düşünüyorum. iyi çalışmalar...