Sushi Etiket Not: Çalışmalar şahsıma ait değildir.
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 30 Eki 2008 #1 Sushi Etiket Not: Çalışmalar şahsıma ait değildir.
HORUS 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Tem 2007 Mesajlar 2,653 Tepkime puanı 27 30 Eki 2008 #3 broken_wings' Alıntı: şuşii Genişletmek için tıkla ... ben anlamadım bu yorumu ne anlattınız burada? sürrealist bir yorum tekniğimi kullandınız?
broken_wings' Alıntı: şuşii Genişletmek için tıkla ... ben anlamadım bu yorumu ne anlattınız burada? sürrealist bir yorum tekniğimi kullandınız?
damla1 Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Ağu 2008 Mesajlar 5,055 Tepkime puanı 110 30 Eki 2008 #4 çok hoş 2.si çok hoş paylaşım için teşekkürler volkan tekin
broken_wings 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 722 Tepkime puanı 9 30 Eki 2008 #5 HORUS' Alıntı: ben anlamadım bu yorumu ne anlattınız burada? sürrealist bir yorum tekniğimi kullandınız? Genişletmek için tıkla ... Suşiyle alaklaı bir reklam görünce eski bir diziden alıntı geldi aklıma.Sürrealist değil aksine gayet realist bir yorumdu.Suşi ve Türkiye çelişkisi belirdi kafamda.Saygılar.:smile:
HORUS' Alıntı: ben anlamadım bu yorumu ne anlattınız burada? sürrealist bir yorum tekniğimi kullandınız? Genişletmek için tıkla ... Suşiyle alaklaı bir reklam görünce eski bir diziden alıntı geldi aklıma.Sürrealist değil aksine gayet realist bir yorumdu.Suşi ve Türkiye çelişkisi belirdi kafamda.Saygılar.:smile:
HORUS 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Tem 2007 Mesajlar 2,653 Tepkime puanı 27 30 Eki 2008 #6 peki size forum kurallarını hatırlatma gereği duymuyorum o halde sadece şunları göstericem ve umarım anlarsınız Kod: Ben mal mal bakındım ama anlamadım Aynen öle şuşii acıktımmmmm..
peki size forum kurallarını hatırlatma gereği duymuyorum o halde sadece şunları göstericem ve umarım anlarsınız Kod: Ben mal mal bakındım ama anlamadım Aynen öle şuşii acıktımmmmm..