Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sütün bardağa dökülme eyleminin iyi gözlenmesi gerektiği kanaatindeyim. Bardağın içine süt dökülüyormuş gibi değilde sanki beyaz bir duman yukarıya doğru çıkıyormuş gibi gözüküyor....
benim fikrim babanızın başından ayrılmayın, hep takipte olun anlatması öğretmesi için baskı yapın mesleğini elinden alın.. İlerde sizin çalışmalarınızı da görürüz inşallah
benim fikrim babanızın başından ayrılmayın, hep takipte olun anlatması öğretmesi için baskı yapın mesleğini elinden alın.. İlerde sizin çalışmalarınızı da görürüz inşallah
tabi göreceksiniz daha ben toyum bu meslekte.babam grafik tasarım yapıyor bende web sitesi.liseyi bitreyim ondan sonra.grafik ve fotoğraf bölümünde okuyorum...
hani terbiyesizlik etmek istemem ama bunun ilustrasyon olduğuna eminmisiniz bana bardağa dökülen süt resminin üzerine plastic efekti verilmiş ve gaussion blur efekti uygulanmış bide bunların zeminine white shodow eklenmiş sonrasında arka plan zemin renkleri değiştirilmiş gibi geldi bunu ıllustrasyon olarak nasıl çizdi resimli anlatım yapabilirmisiniz...
tasarım yaparken eylemin oluşumu hakkında yeterli derecede gözlem yapmak gerekir.aksi halde yapmak istediğinizin çok dışında bi anlam ifade eder. çizim güzel ama sütün akışı o şekilde değildir. daha iyi çizimler bekliyoruz. ellerine sağlık