Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Süt Köpürtücü mailing çalışması

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Clatronic adlı markalı süt köpürtücü cihazına yaptığım e-mailing çalışması Yorumlarınıza..

sutkopurtucu.jpg

Benzer konular

albay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Başarılı bir çalışma tebrikler..

Bboy34

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş tbrikler

Son düzenleme:

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
çok hatanız var fincan üzerine bir nesneden gölge geliyor ama nesne yok kesilmiş ürünün kesimlerinde hata var sütün dokuldüğü tahata üzerine çok keskin ve nereye doğru gittiğini anlatamamazlık yaşanmış sanki birisi sihirli bir değnek ile onu ordan yok ediyor adeta ayrıca fincan üzerinde güneşten gelen yoğun ışık nedeni ile patlamalar var düşünce güzel ama tasarım okadar iyi değil yanlış anlama

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
göze hoş gelmesi bir yana fazla karmaşa var çalışmanızda. beyaz deniz dalgasına benzer kıvrımlar(sağ alt alan) gereksiz gibi. fincanda tam dekuplu olmadığı için rahatsız ediyor. tahta zemine hiç gerek yok. bi kaç ufak düzenlemeyle devam edimeli sanki. elinize sağık.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
çok hatanız var fincan üzerine bir nesneden gölge geliyor ama nesne yok kesilmiş ürünün kesimlerinde hata var sütün dokuldüğü tahata üzerine çok keskin ve nereye doğru gittiğini anlatamamazlık yaşanmış sanki birisi sihirli bir değnek ile onu ordan yok ediyor adeta ayrıca fincan üzerinde güneşten gelen yoğun ışık nedeni ile patlamalar var düşünce güzel ama tasarım okadar iyi değil yanlış anlama

Teşekkür ederim yorum için.bana hatalarımı söylemeniz daha çok hoşuma gider.Teşekkürler ediyorum tekrar.Yorumunuzu dikkatle okudum bu çalışmayı photoshop ta yaptım.Tam olarak istediğimide yapamadım..Önerilerinizi dikkate alıyorum.

göze hoş gelmesi bir yana fazla karmaşa var çalışmanızda. beyaz deniz dalgasına benzer kıvrımlar(sağ alt alan) gereksiz gibi. fincanda tam dekuplu olmadığı için rahatsız ediyor. tahta zemine hiç gerek yok. bi kaç ufak düzenlemeyle devam edimeli sanki. elinize sağık.

Yorum için ve önerileriniz için teşekkürler diliyorum.Dikkate alıyorum.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Dikkatiniz ve yapmış olduğunuz mantıklı eleştiriler için tebrikler.
Yorum budur işte.
Yoksa emanet gözlerle bakar gibi
"Çok başarılı tebrikler."
"Elinize sağlık güzel olmuş"
gibi methiyeler dizmek yorum değil,bilakis çalışmayı yapan kişiye en büyük kötülüktür.

Bboy34

🌱Yeni Üye🌱
şahsen kabaca baktım FiRARDA haklısın

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok farklı (...) ben bu çalışma kadar (...) de beğeniyorum!