yha Allah'ım 2 tane efek ve brushtan çıkan yorumlara bakarmısınız hanımefendı herkesın dusunceleri hisleri farklıdır...zevkler ve renkler tartışılamaz siz süt düşünürsünüz bardak düşünürsünüz ama resımde ön planda 3 tane brush var bakınca direk sütten önce photoshopu anımsattı sonra beyaz herhangı bı sıvıda olabılır bu sütten ibaret başka bişeyde olabilir... resime baktıgımızda bızım süt mantıgını direk ortaya çıkartmamız lazım...ama resımde öyle bişey yok arkadan bi gözle bakan birisi çocuk nerde.. bellı deıl sütle ne alakası var ? bu konu çok tartışılabılır 3 tane brushtan ıbaret olsada... çocuk ve süt teorisine gelınce ..düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat çok saçma bi konu ? çocuk doğar doğmaz içtiği gelişim dönemınde içtiği tek sıvıdır...çocuk için içicek süttür... sütle çocuk arasındakı bırtek bağ budur bı pstrze süt vardır bıde anneden gelen süt şimdi konu değişti anne-süt-çocuk böyle bir mantık ortaya çıktı bu konu nasıl kapatılmadı ben ona şaşırıyorum çünkü gereksiz ve bu konu dısında bız burda tasarım olarak bakıyoruz... herhangi birii misal bn photoshopta bı tane tıklamayla ağaç dikerim aynn buna benzer konu açarm ama bunun illüstrasyonla ne ilgisi var çalışmam nasıl olmus deılde bundan ne çıkartırsınız dıe soruosunuz...hadi tasarımın temellerinde düşünce fikir vardırda kımse bısey çağrıştırmıo 800 tane sonuç çıkar... burdan bakılırsa tuaf bir düşünce tarzınız oldugu bellı oluor keşke psikolog olsaydım...
ben bu resımden hiçbirşey anlamadım.... Süt çocugun resmı içeğidir alın size slogan
aslında buraya daha bırçok şey yazabılırım ama böylesıne saçma bi konuya bu kdr dil dökmenın yetıcegını zannedıyorum .... ( Yorum Yok pardon yoq
) iyi çalışmalar....
Bide resımde arkada 3d (üçboyutlu) bir el parmak var ??? trdmax :S işte