Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

SÜt Ve Çocuk

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Süt lezzetlidir ama soğuk içilirse;)

mehtap's designer

🌱Yeni Üye🌱
süt içmek iyidir. içmezsen zararlı sen çıkarsını mı anlakmak istediniz :S

eksik okumusum kusura bakma ama anlaşılması hakikatten zor :S. düşünce güzelmiş aslında. ama anlatım eksik...

Moderatör tarafında düzenlendi:

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) ne kadar zorladıysam da hiç bişi çağrıştırmadı...

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana sanki senin kendi iç dunyanla, yasadıgın olayıda harmanlayıp, uzerine birazcık da degisik birsey yapma amacı serpmişsin gibi geldi :/

rahmet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürederim..Yüzler bana ait değil.Aslında anlatsam güzel olacak sanırım.Bir çocuğun süt dolu bardağı kırmasından sonra böylesine değersiz bir olaya o kadar çok tepki gösterdi ki biz büyüklerden biri.Çocuk öylesine korkmuştu ki titriyordu.Küçücük ellerinde görebiliyordum korkuyu.Beni oldukça etkiledi..

baktığım anda resme bende bunu gördüm...güzel bir çalışma yüreğine sağlık..

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
eymi...

süt ve çocuk adına bısey algılayamadım ben. tam 45 dk baktım resme. ama bendeki uyandırdıgı şeylere gelırsem:

oncelikle bunu hazırlayan sen oldugun ıcın sanırım bu senın ıc dunyandakı karmmasıklıgı sımgelıyor. arka fondakı resımledı yuzler sana aıt oldugunu dusunuyorum ve
dıs dunyaya korku ıle bakıyorsun ve onun dısına cıkmaya korkuyorsun. sıyah bolgelr....

beyaz olan bolgeler ise kendı kurdugun sana aıt olan dunyan. sen orada guvendesın ve cıkmıyorsun ama ıç dunyan o kadar karsık kı kendını dıs duyanan tanıtamıyorsun ya da tanıtmıyorsun....

kendını o karmasada guvende hıssedıyorsun....

kusura bakma ama bana cok karamsar bı calısma gıbı geldı
bı de kendımı falcı gıbı hıssettırdın bana

elıne saglık

Tam anlamıyla sütlü kahve falı gibi anlatmışsın.:)katılıyorum sana...

matri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kusura bakmayin ama bana cagristirdigi sey, sigara kullanan birisinin, akciger filmi...

ezgi2001

🌱Yeni Üye🌱
karanlığın içinde kaybolmuş anne özlemi çeken bir çocuğu anımsattı bana.çok güzel olmuş bence

oayx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sütün kemiklere iyi geldiğini anımsattı:) rontgene benzettim daha çok.

gunyasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bana süt ve çocuk ile ilgili birşey çağrıştırmadı...

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
yha Allah'ım 2 tane efek ve brushtan çıkan yorumlara bakarmısınız hanımefendı herkesın dusunceleri hisleri farklıdır...zevkler ve renkler tartışılamaz siz süt düşünürsünüz bardak düşünürsünüz ama resımde ön planda 3 tane brush var bakınca direk sütten önce photoshopu anımsattı sonra beyaz herhangı bı sıvıda olabılır bu sütten ibaret başka bişeyde olabilir... resime baktıgımızda bızım süt mantıgını direk ortaya çıkartmamız lazım...ama resımde öyle bişey yok arkadan bi gözle bakan birisi çocuk nerde.. bellı deıl sütle ne alakası var ? bu konu çok tartışılabılır 3 tane brushtan ıbaret olsada... çocuk ve süt teorisine gelınce ..düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat çok saçma bi konu ? çocuk doğar doğmaz içtiği gelişim dönemınde içtiği tek sıvıdır...çocuk için içicek süttür... sütle çocuk arasındakı bırtek bağ budur bı pstrze süt vardır bıde anneden gelen süt şimdi konu değişti anne-süt-çocuk böyle bir mantık ortaya çıktı bu konu nasıl kapatılmadı ben ona şaşırıyorum çünkü gereksiz ve bu konu dısında bız burda tasarım olarak bakıyoruz... herhangi birii misal bn photoshopta bı tane tıklamayla ağaç dikerim aynn buna benzer konu açarm ama bunun illüstrasyonla ne ilgisi var çalışmam nasıl olmus deılde bundan ne çıkartırsınız dıe soruosunuz...hadi tasarımın temellerinde düşünce fikir vardırda kımse bısey çağrıştırmıo 800 tane sonuç çıkar... burdan bakılırsa tuaf bir düşünce tarzınız oldugu bellı oluor keşke psikolog olsaydım...

ben bu resımden hiçbirşey anlamadım.... Süt çocugun resmı içeğidir alın size slogan :) aslında buraya daha bırçok şey yazabılırım ama böylesıne saçma bi konuya bu kdr dil dökmenın yetıcegını zannedıyorum .... ( Yorum Yok pardon yoq:)) iyi çalışmalar....

Bide resımde arkada 3d (üçboyutlu) bir el parmak var ??? trdmax :S işte

Son düzenleme:

sevken82

🌱Yeni Üye🌱
Bence sut ve cocuk degilde nedense daha cok kucuk bir cocugun korkularini cagristirdi bana.

elifreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anne karnında cocuk gördüğümü söylesem:)))

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
iş benim hayalgücümle olacak iş değil
önemli olan senin haylgücünle bana anlatmak istedigin mesaj olmalı
yoksa kagıda 2 çizik at ve yorum bekle bak gör ne kadar ceşitli mesaj içeriyo o 2 çizik
bilmem anlatabildimmi
bira ukalaca oldu ama bence bööle

kolay gelsin iyi calısmalar....

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
üslubunuza dikkat edin

deahtangel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resmin içinde ilk göze çarpan sol alt kısımda karanlık bir adama benzetilmeye çalışılmış gölge aralığı gülümsüyor gibi ve hemen sonra ona bakan bir çift öfkeli göz var bir kaç tane daha insanı anımsatan silüet var ilk etapta sağ kısımdaki resimde magic tool hataları var tamam burası önemli değil ama dişi anımsatıyor dikkatli bakıncaysa canavar gibi bişey çalışma sanki ailede üç şeyi birden temsil ediyor baba , anne ve bebek ama ikisi kesinlikle kötü tasvir edilmiş beyazlık yani süt kirlenmek üzere gibi bu çalışmada kesinlikle bence nefret var

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana yerlere dökülmüş sütü çağrıştırdı ....

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
burdaki süt bana kan'ı hatırlattı...neden bilmiyorum