Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Suya Yansıma Nasıl Yapılıyor?

shangai

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ornek Verıyorum

Arkadaslar BEnde Bazı Seyleri Boyle Yazıları Falan Denıze Vurmak İstiyorum Ay Yıldızı
denıze vurdugu gıbi. Acaba Bunu Nasıl yapabilrim Yardım İçin Sımdıden TEsekkurler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Paint

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
persifektif çalışma kolay yani photoshopla bir resimlerini aç örnek olarak deniz olan resim ile bir bayrak resmi deniz olan resmi alta kalsın bayrak üst kısımda bayrak olan layer seçili iken Ctrl+t ile transforms tool ile layerini yakala ve gerekli egimi ver ve layer kısmından opacity degerini 20 25 arasında degiştir . istedigin görünümü alırsın

shangai

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resımlı Anlatabilrmisiniz Acaba ? Cok Iyı Degılım Bu konuda :S

tgy35

🌱Yeni Üye🌱
paylaşım için teşekkürler

muhabbet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
duzgunce anlatabilecek biri olsada anlatsa

ulashkral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşların anlattığı gibi olabilir şimdi denizi aç türk bayrağını aç türk bayrağını deniz göre perspektiv ayarını ya blend modunu color veya overlay yap bu kadar: d

Son düzenleme:

muhabbet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dogru duzgun anlatsin derken bu degildi yanlis anlamissin:)) perpektif ayar naisl olacak egim nasil verilecek transforms tool ile layer nasil yakalanacak tane tane yada resimli anlatabilecek birinden bahsetmistim ogle yap boyle yap diyosunuz bilmeyen icin bu kolaymi o kadar:)

Son düzenleme:

ulashkral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Perspektiv ayarına gerek yok resimi boyutlarını yapıp blend modunu color yaparsan olur :)

muhabbet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oncelikle ilginiz icin cok tesekkur ederim ulaskral. dogru durust biseyler yapmak istiyorum guzel kardesim ona gerek yok buna gerek yok anlatabilecek varsa anlatsin mumkunse.yada anlatilmis guzel bi dokuman varsa elinizde paylasin olsun bitsin.

Son düzenleme:

ulashkral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Size tek tek açık bir şekilde bu işlemi kolay yollar ile anlatayım :)
Şimdi deniz resmimizi açalım.
Türk bayrağını açıp deniz resmimize aktaralım ve türk bayrağının boyutunu tam denizin üstüne getirin ve blend modunu overlay veya color yapın işte bu kadar :) Kolay gelsin

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşımız bütün mesajlarında çok iiyi değilim detaylı, resimli anlatabilirmisiniz diyip duruyor siz hala transformdan blend modundan bahsediyorsunuz.. belli ki amatörce kendine bir çalışma yapmak istiyor bu arkadaş.

48417626.jpg

muhabbet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
art-izz çok teşekkür ederim bir insan ancak bu kadar guzel anlanır ve anlatımı yapılır.
kendi cabamla bulmuştum ama sizin anlattıgınız bilgilerle cok daha pratik cok tesekkur ederim.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
art-izz çok teşekkür ederim bir insan ancak bu kadar guzel anlanır ve anlatımı yapılır.
kendi cabamla bulmuştum ama sizin anlattıgınız bilgilerle cok daha pratik cok tesekkur ederim.

rica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu

muhabbet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ulaskral sizede cok tesekkur ederim.sadece blend modu anlatmamis dikkat edersen transform egim hepsini bi guzel anlatmıs sagolsun.

ulashkral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Anlatımına bişi demiorm gerçekten çok güzel bir anlatımı var önceki anlatımımda transformda var farkedersin

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kardeşim blend mod için resimli anlattımmı yapcaz

yapmak zorunda değilsin tabiki. ama arkadaşımız anlamadığını ve detaylı anlatıp anlatamayacağımızı sormuş eğer bunun için resimli anlatım gerekmediğini duşunmuyorsanız yardımcı olmak zorunda değilsiniz sonuç olarak.