Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son işlemleri yapıcam ama cmyk olarak distort_glass' ı açmıyor rgb yapıncada beckgrant oluyor tamamı değişiyor nerede hata yapıyorum acaba , yardımcı olurmusunuz?
Son işlemleri yapıcam ama cmyk olarak distort_glass' ı açmıyor rgb yapıncada beckgrant oluyor tamamı değişiyor nerede hata yapıyorum acaba , yardımcı olurmusunuz?
gerektiği kadar açıklayıcı bir der olduğuna inanıyorum arkadaşlar ama bazen izsan bir yerde hata yapabiliyor ve o hata sonuca ulaşmayı engelleyebiliyor arkadaş gerekli açıklamayı yapmış çok teşekkür ederim kolay gelsin
gerektiği kadar açıklayıcı bir der olduğuna inanıyorum arkadaşlar ama bazen izsan bir yerde hata yapabiliyor ve o hata sonuca ulaşmayı engelleyebiliyor arkadaş gerekli açıklamayı yapmış çok teşekkür ederim kolay gelsin
Çok haklısınız ,bilmediğim daha çok şey var,mesela şu iki açıklamayı anlamadım
_Image – Canvas Size ile resmi aşağıya doğru 2 katı boyutuna getirin..
_PSD dosyası olarak bu dökümanı kayıt altına alın Diğer ve esasî dökümandayız. Filter > Convert for Smart Filters ile PSD dosyasını dökümana aktarıyoruz
Anılcım bu dersleri sen mi hazırlıyorsun? yoksa hazır dersler mi? Eğer hazır derslerse altlarına not olarak alıntı olduğunu belirtmeni tavsiye ederim. Paylaşımların çok güzel teşekkürler emeğine sağlık...