Not: Çalışmalar Şahsıma Ait Değildir...
yoSa 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 25 Mar 2008 Mesajlar 2,247 Tepkime puanı 88 Yaş 40 11 Ara 2008 #1 Not: Çalışmalar Şahsıma Ait Değildir...
traubon2 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 10 Ara 2008 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 12 Ara 2008 #2 çok güzel çalışmalar bu tip şeylerin yayınlandığı bir site varmı? yani ünlü reklam ve afişlerin vs stoklandığı bir site demek istiyorum
çok güzel çalışmalar bu tip şeylerin yayınlandığı bir site varmı? yani ünlü reklam ve afişlerin vs stoklandığı bir site demek istiyorum
thematrix ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 1,633 Tepkime puanı 52 Yaş 43 12 Ara 2008 #3 traubon2' Alıntı: çok güzel çalışmalar bu tip şeylerin yayınlandığı bir site varmı? yani ünlü reklam ve afişlerin vs stoklandığı bir site demek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Grafikerler.net - Türkiyenin Büyük Grafiker Topluluğu - Grafik - Tasarım - Sanat adresinde zaten yayınlanıyor. bir çok sitede bir arada bulamayacağınız çalışmalar burada zaten mevcut başka bir site adresi vermenin bir anlamı yok zaten
traubon2' Alıntı: çok güzel çalışmalar bu tip şeylerin yayınlandığı bir site varmı? yani ünlü reklam ve afişlerin vs stoklandığı bir site demek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Grafikerler.net - Türkiyenin Büyük Grafiker Topluluğu - Grafik - Tasarım - Sanat adresinde zaten yayınlanıyor. bir çok sitede bir arada bulamayacağınız çalışmalar burada zaten mevcut başka bir site adresi vermenin bir anlamı yok zaten