Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

T-shirtlerİm

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
İnternet Üzerinde ONLİNE Baskı Yapıp Kapına Kadar Getiren Bi Site Var Bende Kendi Çalışmalarımı Yapacamda Bi Türlü Şu Tenbelliğimi Yenemiyorum ... Güle Güle Giyersin İnş Arkadaşım Güzel Çalışmalar. (kendi düşüncem artık TÜRKÇE yazılı t-shortlar giymek istiyorum:) )

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mc mrt kardeş tavsiyen için teşekkür ederim.ama artık çoğu baskıcılarda thi-shiirt de basıyorlar.netten ne kadar iyi basabildiklerini tahmin edemezsin bence.gerçi bikaç tane örnek gördükten sonra fikrim değişebilir.ama yine de canlı canlı görmek gerek:)
yinede teşekkür ederim...
seninde varsa thi-shirt örneklerin görelim ama dimi:)

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
:)) İşte Şu Ustümdeki "BÜT"lerin Bırakdığı Tenbellik Bi Gitsin Mutlaka Görüceksiniz. Aslında Referansları İyi Sitenin;

Ör: OSMAN TAN ERKIR, ABİDİN, GÜLHAN ŞEN, ZEYNEP CASALİNİ. Falan Var.

Tekrar Tebrikler.

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
:D Aklıma Bi Fikir Geldi Şimdi Bu Siteyi Gezerken. Site Sahiplerinin TVde Yaptıklar Tanıtım Konuşmasında Site İçerisinde Kendi Dükkanınızı Oluşdura Bildiginizi Söyledi; Yani Grafikerler de Yaplan Çalışmaları Oraya Yüklerek Grafikerler Net'e ÖZEL Tshortler Giye Biliyo Olcaz. Sitede De Gördüm Dükkan Açanların Bi Logosu Oluyor Orda Tıkladıgınızda O Katogoriye(grafikerler.net) Göre Dizayn Edilmiş Tshortler Yer Alıyor (yönetime sormaklazım)