Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

T-şört tasarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
trtcopykt9.jpg

Benzer konular

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok harika olmuş, bence süper:) Gerçekten ilginç bi yaklaşım ellerine, emeğine sağlık:peace1:

beshir

🌱Yeni Üye🌱
espiri guzel de çalısma çok kötü olmus

kullanici1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet fikir super gercekten :) tam da t shirt tasarimi yapmaya karar verdim fikir sancilari cekiyorum bu aralar _benzeri calismalar veya fikirler varsa paylasimlariniz beni memnun eder
herkeze slmlar
saygilar .

benden

🌱Yeni Üye🌱
çok hoş olmuş teşekkürler
çalışmanın orjinalini paylaşmanız mümkün mü acaba arşivimde bulunmasını isterim

by_logo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.dsiqn.com
güzel

arkdaşım güzel ama alttan gölge vererek bozmuşsun benim bildiğim corelle harika 3d grafik çalışmaları yapabilirsin bunu daha gerçekçi yapsan güzel olurmuş sanırım bu işte biraz yenisin çünki gördüğüm kadarıyla yaparken kullandığın color ve toollar yeni başlayanın çizimlerinden ama yinede tebrik ederim eline sağlık

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
arkdaşım güzel ama alttan gölge vererek bozmuşsun benim bildiğim corelle harika 3d grafik çalışmaları yapabilirsin bunu daha gerçekçi yapsan güzel olurmuş sanırım bu işte biraz yenisin çünki gördüğüm kadarıyla yaparken kullandığın color ve toollar yeni başlayanın çizimlerinden ama yinede tebrik ederim eline sağlık

Daha önceden de söylemiştim ortada bi çalışma yok diye..T-şört netten bulduğum hazır t-şört şablonu..renklendirme ve gölge vermedim dokunmadım bile..Ayrıca logo ören bayan logusunun üzerinde yapılan değişikliklerden ibaret..Bu işte yeni değilim,işim bu değil çünkü..sadece espri ve fikir olarak paylaşmak istedim..teşekkür ederim..

sananeyau

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hehe, gerçekten güzel t-shirtler. :)

Ören adam t-shirtinden bastırmayı ve giymeyi düşünüyorum, sonra benden telif hakkı isteme de :p

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
b0ct01qv8.jpg

Alında bunu farklı persifektiflerden konuşturabilirdik ama saat gecenin 3ünde üşendim açıkcası..

Son düzenleme:

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hipnotize.jpg

nasıl abi olmuşmu .

aslında sloganını hipnotize olmak ya da olmamak işte mesele bu yapacaktımda uzadıkca güzel olmaz diye düşündüm . iyi çalışmalar .

gacco

🌱Yeni Üye🌱
ören adam fikir gayet güzel benim hoşuma gitti

Son düzenleme:

kullanici1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
süüüperler ellerinize sağlik bu bolum cok zevkli olmaya basladi _ bendede bi 10 kadar var paylasacagim , paylasimlariniz bekliyorum

saygilarimla ....

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence arkadaşın eline bi "hak yemez haydar" çizerek "döven adam" şeklinde yaparsan köşe olabilirsin :) İlk müşteri de benim onu da söyliyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...